Set cu Prehnit (018)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set compus dintr-un colier de lungime medie (la cerere se poate ajusta) o brățară cu închizătoare și o pereche adecvată, clasică de cercei, set realizat cu mărgele din Prehnit (Africa de Sud)
Prehnitul nu are în spate o istorie milenara ca alte pietre. Pentru prima data s-a vorbit despre el în anul 1788 și a durat ceva vreme pana s-a făcut cunoscut în lumea întreagă prin culoarea sa inconfundabilă de verde gălbui (este o piatră care nu prea se poate falsifica). In Aprilie 2000, în deșertul Kalahary s-a identificat și o varietate mai rară de Prehnit, unul portocaliu.
Din această cauză, Prehnitul a intrat târziu în studiul cristaloterapiei dar, mai ales în ultimii 50 de ani, i s-au recunoscut o serie de proprietăți energetice subtile datorate compoziției sale (este un silicat de Calciu și Aluminiu), proprietăți localizate pentru chakra Anahata și Manipura dar mai mult în zona mistică, ezoterica și nu numai ca piatra cu mari puteri tămăduitoare (datorita calităților sale i se mai spune si Piatra Terapeutului sau Piatra care vindeca ...Terapeuții (!)
Elisabeth Oakes scria foarte frumos despre Prehnitul verde:
"Prehnitul verde vă ajută să vă conectați la elevate ființe de pe planurile spirituale superioare și îmbunătățește creșterea spirituală. Această piatră minunată are o energie care te ajută să fii pregătit (te ajuta sa înveți și sa cunoști). Îmbunătățește pre-cogniția sau cunoașterea prealabilă a unui eveniment și darul profeției .
Este o piatra Magica datorita faptului ca te poate conecta la Mintea Divina si deosebit de utila in controlul asupra voinței" (ce mare lucru sa îți poți controla voința!!!)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Prehnit 12x10x6mm, Prehnit 6 si 8mm, accesorii inox

Dimensiuni: Colier: 60-66cm/48 grame
Brățara cu închizătoare: 18 cm /10 grame
Cerceii: 5 cm /3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023