Setul cu Kyanite (103)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint un set realizat cu niște superbe mărgele din Kyanite (India), set dedicat marii sărbători populare "Rusaliile"
În primă fază, voiam să intitulez acest set "Xenia" datorită imaginii rămase în mintea mea de copil a bunicii mele pe care o chema "Xenia" și care a rămas pentru mine toată viața, un model de existență și trăire sufletească.
Sărbătoarea Rusaliilor este una dintre cele mai vechi sărbători creștine, împreună cu cea a Paștilor, fiind prăznuită încă din vremea sfinților apostoli.
Până către sfârșitul secolului al IV-lea și începutul secolului al V-lea, Cincizecimea era o dublă sărbătoare: a Înălțării Domnului și a Pogorârii Sfântului Duh. Apoi, sărbătoarea a fost separată, Cincizecimea rămânând numai ca Pogorâre a Duhului Sfânt.
Bunica mea, privea aceasta sărbătoare mult mai profund, deoarece lega sărbătoarea și de vechile tradiții populare românești, care, în ciuda faptului ca erau considerate păgâne, bunica avea un respect incredibil față cei morți și ținea cu adevarat și sărbătoarea "Moșilor de vară"
Zicea ea: "fără ei (fără morții noștrii) noi n-am fi nimic acum,"
Era o sfântă... ținea în fiecare săptămana post adevărat iar de Rusalii toată casa era în haine de sărbătoare.
Oricărei femei, puternice, hotărâte, inteligente, severe dar iubitoare până la sacrificiu, îi dedic acest set special cu Kyanite.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aliaj chirurgical, Margele Kyanite, Pandantiv Zamac placat cu Argi, Snur matase albastra

Dimensiuni: Colier: 48 cm / 42 grame
Pandantiv: 40x25 mm/ 3 grame
Cercei: 6 cm / 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023