Shiva REZERVAT (408)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cu acest set, patrundem in lumea bijuteriilor handmade care foloseste doar materiale organice (Perla, Coralul, Sideful, Osul, Cornul, Melcul, Scoica, Lemnul, Seminte, Fructe, Shungit, Carbune etc...) iar in cazul nostru, o asociere de perle cu melci.
Colierul este realizat cu Perle de cultura avand ca piese de separate, seminte de Perle (acestea sunt semintele care se inoculeaza artificial in scoicile care vor produce in viitor Perlele adevarate de cultura)
Pandantivul este Operculul unui melc de mare (ușa de protectie la intrarea in "casa" melcului) care, odata cu moartea molustei, acesta se desprinde si cade pe fundul oceanului. (Marea Sudului din Australia)
Li se mai spun si "Banutii Sirenelor" iar in Europa, si-au castigat notoritatea odata cu bijuteriile epocii Victoriene din Anglia sub numele original "Ochiul lui Shiva"
Clienta interesata de proprietatile subtile ale acestui ansamblu energetic inalt protector, imi poate scrie pe mesageria breslo si ii voi oferi cu mult drag informatii interesante.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Catgut alb neabsorbabil, Opercul sidef 40mm, Perle 7 7 si 8 9 mm, Perlute 2 3mm

Dimensiuni: Colier: 46-50 cm/ 39 grame
Pandativ de cca 40x12mm
Cercei: 6 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023