Un set cu Prehnite (398)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Foarte greu m-am hotărât cum să încep descrierea acestei pietre cu totul si cu totul speciale, mai ales dacă discutăm despre bijuterii handmade, deoarece bijutierii profesioniști lucreaza cu cristale de Prehnit de clasa AAA iar designerii handmade se mulțumesc și cu Prehnite de calitate mai inferioară datorită prețurilor. Dar, până la urmă, proprietîțile subtile ale Prehnitului nu sunt știrbite esențial de calitatea lui.
La multe târguri cu pietre, dacă nu cauți ceva concret, Prehnitul se comportă ca și cum s-ar ascunde privirii (parcă n-ar vrea să fie văzut). Privirile puținilor curioși se opresc asupra Prehnitului din care cauză eu întotdeauna nu insist prea mult asupra descrierii lui ci, recomand simplu: Prehnitul il vezi doar când îl porți și îl întelegi doar când îl ai în mâna.
Pozele nu vor reproduce realitatea niciodată.
Care să fie secretul acestei pietre care nu ști cât de e de verde și cât e de galbenă?
Aș compara acest aspect paradoxal cu două exemple:
Ai în față ta o farfurie cu mâncare și o cană cu apa dar îți este tot atât de foame pe cât îți este de sete.
Ce faci? Vei muri tot gândind ce sa faci prima dată?
Al doilea exemplu, mi se pare cel mai minunat și l-am găsit compatibil perfect cu Prehnitul: la o școala de creatoare de modă, la un curs de psihologie a femeii, lectorul face o recomandare deosebită:
Niciodată nu croiți hainele pentru femei care să rămână mulate, lăsând vederii formele corpului. Lăsați barbații să-și imagineze formele mijlocului, ale coapselor... stârniți-le interersul să caute singuri să descopere mental formele... nu i le dăruiti așa pur și simplu.
Cam așa este Prehnitul: îl vezi dar nu vezi mare lucru.
Doar purtându-l și simțindu-l îi vei descoperi măreția!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Prehnite de 10mm 3 buc, Prehnite de 6mm, Snur textil verde oliv

Dimensiuni: Colierul: 44 cm/ 38 grame
Cerceii: 3 cm / 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023