PACHET VANILLA TIME - unt de corp si balsam de buze

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


A sosit vremea vaniliei!!! De aceea va propun sa va ingrijiti pielea si buzele cu aceste doua produse, ambele realizate cu drag si grija din ingrediente de buna calitate, factorul comun si punctul forte fiind maceratul de vanilie burbon in ulei de migdale dulci presat la rece (preparat de mine:)) Nici unul din cele 2 produse nu contine uleiuri esentiale de aceea le recomand si copiilor, doamnelor insarcinate si care alapteaza sau persoanelor sensibile la mirosuri puternice:
- un unt de corp delicios care este repede absorbit si iti lasa pielea catifelata, matasoasa, are o textura spumoasa si poti sa-l aplici foarte usor; contine unt de shea, unt de cacao (nerafinate si certificat organice), unt de avocado, ulei de susan*, macerat de vanilie burbon in ulei de migdale dulci* (*presate la rece), ulei de samburi de struguri, amidon si vit.E.
- un balsam care protejeaza si repara buzele, are factor de protectie solara 10, miroase apetisant, confera luciu delicat; contine unt de cacao*, ulei de cocos* (*nerafinate, cu certificare organica), macerat de vanilie burbon in ulei de migdale dulci (presat la rece), ulei de ricin, ceara si miere de albine si vit. E.
Vanilia este cunoscuta mai ales din zona alimentara unde, datorita calităţilor olfactive şi gustative superioare, intră în aromatizarea multor produse de bucătărie, de patiserie şi cofetărie, produse lactate, băuturi alcoolice şi băuturi nealcoolice. Efectele ei terapeutice ies in evidenta atunci cand vanilia este folosita in cosmetica unde dovedeste proprietăţi antiseptice, excitante, stimulatoare şi afrodisiace; este un remediu natural exotic de prea puţini cunoscută. Are un rol important în întărirea capacităţii de apărare a organismului împotriva micozelor; are un efect calmant, şi asta chiar şi când este doar mirosită. Chiar dacă nu ne dăm seama, ea reduce presiunea arterială şi relaxează muşchii. Din acest motiv este bine ca să avem esenţă de vanilie naturala în casă şi presărăm câteva picături într-un vas cu apă fierbinte pentru aromaterapie.
Pe langa innobilarea cu pretiosul macerat de vanilie ambele produse beneficiaza si de proprietatile celorlalte ingrediente, in majoritatea lor crude si neprocesate, astfel incat sa-si pastreze cat mai mult din vitaminele si mineralele ce vor fi transferate pielii:
- untul de shea (sau karite), bogat in acizi grasi precum acidul stearic si oleic, este considerat cel mai bun hidratant si emolient pentru piele fiind folosit in aproape toate produsele cosmetice. Este excelent atat pentru pielea uscata sau imbatranita cat si pentru cei cu psoriazis, dermatite si eczeme.
- untul de cacao conţine antioxidanţi naturali si este bogat atat in vitamina E, cat şi intr-o serie de alte vitamine si minerale ajutand la calmarea, hidratarea, regenerarea si intarirea rezistentei pielii; hraneste tesuturile si este un factor natural de protectie UV.
- uleiul de susan (preferatul meu in acest moment) este un ulei la fel de nobil ca si cel de masline, este foarte bogat acizi grasi polinesaturati si datorita continutului de vitamina E, lecitina si minerale are efecte antivirale, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante. Medicina traditionala chineza afirma ca uleiul de susan protejeaza impotriva arsurilor solare, mai mult, el inhiba cresterea melanoamelor maligne. Este un excelent produs de intretinere pentru piele; ajuta la vindecarea eczemelor si a iritatiilor; combate matreata, distrugand bacteria care o genereaza; contribuie la vindecarea sinuzitei, sub forma de picaturi nazale; consumat ca atare ajuta la diminuarea colesterolului "rau" in sange. Ce sa mai vorbim, este un produs bun de utilizat din cap pana in picioare si pe dinauntru si pe dinafara :)!
- untul de avocado are excelente proprietati de hidratare pentru piele, se intinde si se absoarbe foarte usor, este bogat in vitaminele A, B, G si E si este noncomedogenic.
- uleiul de migdale dulci este un ulei non gras, este absorbit cu usurinta si ingrijeste foarte bine datorita calitatilor emoliente si calmante. Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, este adjuvant in caz de iritatii sau inflamatii, previne imbatranirea pielii si atenueaza ridurile, este excelent pentru pielea crapata si uscata a buzelor.
- uleiul de samburi de struguri este cel mai important ulei cu rol antioxidant, mentine elasticitatea pielii si a vaselor de sange, este usor absorbit, este bogat in minerale (zinc, cupru, seleniu) si vitamine (C, E si F) dar cel mai important este continutul de procianidine, un agent antiimbatranire de 50 de ori mai puternic decat vit. E si de 20 de ori mai puternic decat vit. C.
- amidonul folosit in cantitate foarte mica in acest unt de corp are rolul de a absorbi excesul de grasime.
- ceara si mierea de albine din balsamul de buze au proprietati emoliente, de hidratare si protejare.
- vit. E este un antioxidant puternic si in acelasi timp un conservant natural.
Cam atat. Sper sa va placa ;)
O cutiuta cu unt de corp are 100 ml. Balsamul de buze are 5 gr. Produsele sunt disponibile si separat, untul costa 20 ron iar balsamul 8 ron. Valabile 4 luni de la data manufacturarii (sau 6 luni daca sunt tinute la frigider). Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda citeste "politica magazinului".
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Am simtit nevoia sa exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele continute, data manufacturarii si greutatea. Ultima fotografie ilustreaza aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024