=CITITI CU ATENTIE POLITICA MAGAZINULUI=
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 15 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Livrarea in tara se face prin Posta Romana, in sistem RAMBURS, cost transport:
  40lei pentru comenzi intre 1 si 19.99 lei
  -15 lei pentru comenzi peste 20 lei

  Pentru comenzile la POST RESTANT la costul transportului se adauga 5 lei! Acesta fiind un cost suplimentar solictat de posta romana.

  Livrarea se poate face si prin curier, plata comenzii + a comisionului cu banca (5 lei) facandu-se exclusiv in avans , iar plata transportului la destinatie.
  -Plata se poate face NUMAI in sistem ramburs *:

  Comanda poate fi rezervata maxim 5 zile lucratoare!

  *Exceptie fac clientii care au feedback-uri negative, caz in care pot solicita plata in avans
 • Rambursari si Schimburi

  Se accepta restituiri in maxim 14 zile de la cumparare (de la ridicarea coletului), cheltuielile cu transportul tur-retur fiind suportate in intregime de cumparator.

  Banii urmeaza a fi restituiti in maxim 5 zile lucratoare (de la receptia returului - se trimite colet fara ramburs), prin acceasi metoda prin care s-a efectuat plata coletului (mandat postal, sau cont bancar) dupa verificarea produselor returnate.

  Produsele returnate trebuie sa fie in acceasi stare ca atunci cand au fost expediate, fara urme de utilizare si in ambalajul original folosind acceasi metoda de livrare (posta sau curier).

  Pozele sunt ale produsului real, incercam tot timpul sa crestem calitatea fotografiilor astfel incat clientul sa poata vedea exact ceea ce primeste. (Datorita diferitelor setari ale monitoarelor nuantele culorilor pot diferi, in aceasta privinta noi va putem recomanda sa calibrati monitoarele)

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Imi rezerv dreptul de a anula comenzi facute de clienti care au feedback-uri negative pentru neridicarea coletelor sau de a le solicita plata in avans in cont bancar, de asemenea imi rezerv dreptul de a anula o comanda in cazul in care adresa clientului nu este completa, lipseste numarul de telefon sau nu raspunde la acesta dupa incercari multiple de a fi contactat, nu confirma comanda.

  Suma de plata in sistem ramburs se rotunjeste la zecimale. Astfel daca comanda costa 30,4 lei, se rotunjeste la 30 lei, daca costa 30.6 lei se rotunjeste la 31 lei

  Nuanțele din fotografii pot varia în functie de setările monitorului dumneavoastra. Prin plasarea unei comenzi va asumati posibila diferenta (pentru a vizualiza corect imaginile monitorul trebuie sa fie unul corect calibrat)
 • Informatii Vanzator

 • jocul.margelutelor a deschis magazinul Breslo pe 04.02.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 05.05.2021