Livrarea si plata se realizeaza prin Fan courier, iar prin posta romana numai cu plata in avans in cont.
Sub nici o forma NU TRIMIT PRIN POSTA CU PLATA RAMBURS!!!
In aceeasi ordine de idei am scazut progresiv si taxele de transport.
*****************************************************
Este posibila si livrarea personala in Bucuresti, trimiteti mesaj si ne intelegem.

In magazinul meu veti gasi bijuterii unice, deosebite, pe diferite gusturi, in mare parte din argint, dar si aliaj de aur (gold filled) sau cupru, ori alte materiale, la preturi decente si accesibile.

***Nu am posibilitatea placarii cu aur sau rodiu a produselor, bijuteriile din magazin placate cu aur sau rodiu sunt din componente cumparate gata placate.***
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Livrare prin curier rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  Nu astept o confirmare suplimentara a comenzii.

  Datorita unor probleme legate exclusiv de oficiul postal de care apartin pentru primirea banilor NU MAI TRIMIT PRIN POSTA CU PLATA RAMBURS !!!

  In cazul platii in avans in cont, datele contului, respectiv pentru plata prin paypal, vor apare dupa ce va confirm eu comanda.
  Am cont la Banca Transilvania, iar adresa de e-mail pentru paypal nu este cea de contact.

  Dupa ce efectuati plata va rog sa ma anuntati, eventual sa-mi trimiteti o dovada (poza ...) a platii, pentru a va expedia comanda in cel mai scurt timp.

  *Cu scuzele de rigoare, persoanele care au feedback negativ pentru neridicarea coletului si cele cu adresa de post restant sunt rugate sa achite in avans.*

  In Bucuresti este posibila si livrarea personala, un zonele Sebastian, Carrefour Vulcan, Marriott, Drumul Sarii, Calea Rahovei, zonele alaturate, sau la vreo gura de metrou apropiata (Pta Unirii, Izvor).
 • Rambursari si Schimburi

  Conform legislatiei in vigoare.
  Accept restituirea produselor in maxim 3 zile de la primire, cu conditia de a fi in aceeasi stare (nedeteriorate). Taxele de transport vor fi suportate de cumparator.
  Contravaloarea lor va fi restituita intr-un cont pe care il veti indica, dupa ce produsele ajung la mine. Se restituie numai contravaloarea produselor, nu si a taxelor de expeditie, care raman in sarcina cumparatorului.

  Nu accept retur pentru bijuteriile lucrate la comanda (comenzi personalizate).

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul joulibiju. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Imi rezerv dreptul de a anula si a nu mai trimite comenzile neplatite in timp util (2-3 zile, in cont), ori pentru lipsa raspunsurilor la mesajele mele timp de mai multe zile, considerand aceasta drept lipsa de interes.
  De asemenea pot sa anulez comenzile persoanelor ce au colete neridicate si nu doresc sa plateasca in avans, ale persoanelor cu o conduita necorespunzatoare (agresivitate, insulte s.a.), precum si ale celor care comanda produse unicat rezervate altor persoane.
  *****************************************************************
  DESPRE REFACEREA PRODUSELOR VANDUTE SI COMENZI PERSONALIZATE:
  - Produsele vandute se pot reface la cerere ferma, daca am materialele necesare sau le pot gasi cu usurinta, iar procurarea materialelor nu ajunge sa coste mai mult decat produsul finit. Va rog sa aveti in vedere, in cazul bijuteriilor unicat, ca o reproducere a modelului va fi doar asemanatoare, nu identica.
 • Informatii Vanzator

  Bucuresti

  Contact: [email protected]
 • joulibiju a deschis magazinul Breslo pe 15.07.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 13.08.2021