Fiecare bijuterie handmade se naste in urma unei inspiratii de moment...este lucrata cu grija si pasiune pentru a fi perfecta pentru cel care o poarta...
 • Plata

  PLATA este de tip Ramburs (la primirea coletului) prin posta, taxa postala este de 10 lei si se calculeaza o singura data indiferent de nr. de produse comandate, prin curier rapid (25 lei) sau ridicare personala (0 lei). Daca plata se face in avans pe card, costul transportului scade la 6 lei/colet. Suma minima de comanda este 20 lei.
  Comenzile cu valoare mai mare de 100 lei beneficiaza de transport gratuit prin posta romana.
  Daca doriti o alta metoda de livrare puteti preciza acest lucru si vom stabilii detaliile impreuna.
 • Livrare

  Prin Posta Romana - livrarea se va face in 2-3 zile lucratoare. Timpul de livrare dupa ce a fost depus la posta e undeva intre 3-5 zile lucratoare. Veti primi acasa un aviz postal cu care va veti prezenta la oficiul postal de care apartineti, impreuna cu cartea de identitate, pentru a ridica pachetul. In cazul in care nu ati primit acest aviz postal este necesar sa va prezentati dvs. la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului.
  Livrarea in Iasi - se va face prin stabilirea telefonica a unei intalniri.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 99 LEI 6 LEI
  99 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - 99 LEI 10 LEI
  99 - ∞ LEI 0 LEI
  Ridicare Personala Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier Rapid Dragon Star Transfer Bancar 0 - 99 LEI 15 LEI
  99 - ∞ LEI 10 LEI
  Plata la livrare 0 - 99 LEI 25 LEI
  99 - ∞ LEI 15 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii lui. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (ambalajul original si documentele care l-au insotit). Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata este formata strict din contravaloarea produselor.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul lavi.art. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • lavi.art a deschis magazinul Breslo pe 02.08.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 05.01.2016
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?