• Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Curier Rapid în toate localitățile: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  In cazul in care coletul nu va fi ridcat, toate cheltuielile de transport si depozitare sunt suportate de catre magazinul nostru. In aceasta situatie nu se vor mai accepta comenzi de la clientul respectiv.
  Comenzile cu plata in cont bancar vor fi anulate automat in cazul in care in termen de 3 zile nu s-a achitat valoarea integrala a comenzii.
 • Rambursari si Schimburi

  In cazul in care aveti nemultumiri,sau nelamuriri va rugam sa ne contactati pe mesageria breslo.Vom incerca sa gasim rapid o solutie multumitoare pentru ambele parti.
  In cazul in care produsele nu sunt agreate de catre cumparator :

  -Termen maxim de acceptare a returului : 10 zile de la data primirii coletului.
  -nu acceptam restituiri ale produselor deteriorate sau cu urme de folosinta.
  -nu acceptam pastrarea de catre cumparator a acestor produse si acordarea feedbackurilor negative sau neutre ,fara a fi verificate si de catre noi.
  Produsele vor fi returnate fara urme de uzura,in stare perfecta in ambalajele in care au fost expediate
  -Expedierea sumei aferente produselor returnate se va face in cel mult 30 zile de la receptia coletului returnat.
  -Costul transportului la returnare, va fi suportat de catre cumparator .
  Acordarea feedbackurilor neutre sau negative , nejuste ,fara o comunicare in prealabil in care se incearca gasirea unor solutii , va atrage din partea noastra aceleasi calificative.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul nikolla. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Comenzile primite de la conturi de tip numeric, fara feedback sau cu feedback negativ nu vor fi validate.
  * Ne alocam dreptul de a refuza comenzi de la conturi ce nu prezinta garantia incheierii cu succes a tranzactiei.
  *Produsele sunt fotografiate macro ,astfel ele apar mai mari decat in realitate.
  *Descrierea produselor este preluata cu exactitate de la magazinul furnizor
  Rugam cititi cu atentie dimensiunile din descrierea produselor.
  *Culorile pot diferi usor fata de realitate, datorita setarilor monitoarelor.

  Atat Breslo , vanzatorul cat si cumparatorul vor respecta atat ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, cat si conditiile particulare ,cerute de magazinul nostru.
 • Informatii Vanzator

 • nikolla a deschis magazinul Breslo pe 26.11.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 04.03.2019