Magazinul rocrist își propune sa surprinda și sa incante prin modelele create cu mult suflet.
Unicitatea si originalitatea creatiilor brodate sunt caracteristici de baza ce satisfac cerintele cumparatorilor.
La noi puteți găsi o gamă largă de produse pentru cadouri deosebite și cu personalitate.
Vă mulțumim că ne-ați ales să vă fim partener de încredere!
rocrist - Mihaela tel. 0740/117.024
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Expediere prin curier: de la 20 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea produselor se va face in 24 de ore de la primirea ferma a comenzii.


  EXPEDIEREA PRIN CURIER

  -15 lei, pentru plata in avans- in cont
  -25 lei, pentru plata ramburs- la primirea pachetului.
  PLATA se va face in contul RO93 RNCB 0077 0437 3347 0001 Vintilescu Mihaela Roxana 0740.117.024
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele se pot returna in maxim 14 zile de la data primirii lor, in ambalajul original, nepurtate ori deteriorate. Banii vor fi returnati catre dumneavoastra in maxim 48 de ore de la primirea returului, fara intrebari suplimentare

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul rocrist. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Se pot realiza pe comanda anumite produse.
  In acest caz, percepem un avans de 50% din valoarea produsului pentru a fi convinsi de fermitatea comenzii. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati!
  Vintilescu Mihaela Roxana 0740.117.024
 • Informatii Vanzator

  Vintilescu Mihaela 0740.117.024
 • rocrist a deschis magazinul Breslo pe 19.09.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 20.03.2024