Acvamarin Rez. NINA (cod 1226)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Acvamarinul evocă puritatea apelor cristaline, bucuria și relaxarea mării. Este calmant, liniștitor și purificator, inspirând adevărul, încrederea și eliberarea.
În epoca antică, Acvamarinul a fost considerat a fi comoara sirenelor și a fost folosit de marinari ca un talisman de noroc și mai ales de protecție. A fost, de asemenea, considerată o piatră de tinerețe veșnică și de fericire. (Piatra tineretii fara batranete) Acvamarinul protejează toți cei care strabat vazduhul (pilotii) sau cei ce călătoresc prin, peste sau în apropierea apei.
Este piatra care deschide canalele de comunicare clară și sinceră.

Va prezint acum un set realizat cu margele din Acvamarin natural (Brazilia).
Colierul este compus din 13 margele free forme fatetate si 34 margele sferice de 6 mm din Acvamarin. Cateva cristale Swarovski Aqvamarine (originale) completeaza setul.
Cerceii sunt compusi dfin pietre similare cu cele din colier.
Margelele sunt insirate si innodate pe un multifir de matase bleu (0,8mm) iar accesoriile metalice sunt de inalta calitate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice Silver fill, Accesoriile de baza sunt din A, Margele din Acvamarin natural, Snur multifir de matase bleu

Dimensiuni: Colier: 50 cm / 47 grame
Cercei: 5 cm / 8 grame (4+4 bgr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023