Agate bleu (411)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


O poveste frumoasa a fost tesuta la originea acestui tip de Agata.
Niste tineri au cules mai multe pietre rotunde care pareau a fi geode de agate (pot fi de marimea unei mingi de tenis pana la marimea unei mingi de fotbal de exemplu) .
Le-au cladit intr-o gramada si au inceput sa le sparga in doua.
Geoda este o piatra rotunda care in mijloc e goala dar captusita cu cristale de jur imprejur. Necunoscatorii, ar da cu piciorul intr-o astfel de piatra daca i-ar sta in drum, fara sa banuiasca ce lume miraculoasa se gaseste in interiorul ei...
Tot spargand ei petre, unul dintre ei striga:
- Hei, i-a uitati-va ce geoda de Agata am gasit! Si le arata celorlalti jumatatea geodei: parca era o față cu o gura pana la urechi, de parca ar rade in hohote.
Se spune ca de atunci, acest tip de piatra a primit numele "Aata cu față zâmbitoare"
Margelele prelucrate din astfel de geode pot fi divers colorate functie de tipul de agata dar margelele cu care am realizat eu acest set, fac parte din Agatele albastre braziliene.
Margelele in sinea lor nu par sa rada :))) dar ele provin totusi din niste geode de Agate zambitoare si va garantez ca ori de cate ori le veti lua in mana sau le veti purta ca bijuterii, va vor aduce multa bucurie si buna dispozitie.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Agate banuti 18mm, Agate 8 si 6mm, Agate albastre dreptunghi 16x1

Dimensiuni: Colier: 64 cm/ 61 grame
Cercei: 4 cm / 3+3 grame
Cadou: inel reglabil (caboshon 18x13)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023