Agate REZERVAT (019)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colectia "Energia culorilor, iata ca apar si aceste Agate Indigo agate provenite din Brazilia.
Culoarea indigo este formată prin combinarea albastrului intens care este expresia devoţiunii şi a gândirii clare, lucide, cu o nuanţă foarte rafinată a roșului stabilizator.
Din această cauză, culoarea indigo combină marea putere cu eficienţa imediată. Din punct de vedere spiritual, indigoul este culoarea Sfântului Duh.
Indigoul simbolizează inteligenţa, intuiţia, iluminarea, genialitatea, sobrietatea, dragostea de adevăr, viaţa spirituală.
Cei care preferă culoarea indigo arată detaşare faţă de contingent, dăruirea faţă de un ideal sublim și revolta faţă de ce este închistator.
Curentul subtil cosmic de culoare indigo este un agent purificator inegalabil, fiind si un "eliberator" mental, factor extraordinar de rafinare launtrica rapida care, printre altele, permite un control profund al energiilorpsihice ale corpului nostru subtil sau astral. Acest curent cosmic subtil de culoare indigo combina admirabilul albastru intens al devotiunii, al gandurilor clare si lucide, cu cele mai inalte aspecte ale unei nuante a curentului subtil secundar rosu binefacator.
Din punct de vedere spiritual, acest curent cosmic subtil este considerat a fi una dintre energiile subtile importante care se manifesta prin misterul Sfantului Duh.
Practic, acest set de agate indigo poarta in el energia care ne ajuta sa negam absurdul, sa intreprindem actiuni inteligente, sa ducem o viata spirituala corecta; ne invata sa transcendem starile launtrice grosiere ridicandu-ne spiritul spre inaltele vibratii celeste.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Agate 6 si 4mm, Agate tubulare 10x8mm, Snur multifir indigo

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 24 grame
Bratara: 18-19 cm/ 10 grame
Cercei: 4 cm/ 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023