Alexandrit REZERVAT (079)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Produsul nu poate fi comandat decat de clienta care l-a rezervat

Margelele cu care am realizat acest set foarte interesant, sunt confectionate din sticla optica, sticla speciala, numita sticla "dicroica" (dicroism: ce reflecta doua culori).
Cercetarile din ultima vreme, dezvoltarea tehnologica in domeniul sticlariei, au putut crea premizele confectionarii unor bijuterii senzationale, prin crearea de margele ce au efecte si culoari incredibile, putand imita aproape toate cristalele naturale. In cazul nostru, s-a incercat imitarea cristalului de Alexandrit, unul dintre cele mai rare crsitale si foarte foarte scumpe. Cristalul de Alexandrit prezinta o proprietate incredibila: la lumina naturala a zilei el poate fi verde (chiar verde smarald) sau albastru verzui dar la lumina artificiala (si conteaza de ce tip este lumina: calda sau rece) reflecta o culoare greu de exemplificat: Ametsit-zmeuriu (roscat)
Vizitatoarelor magazinului meu:
Descoperit in Muntii Ural in anul 1834, chiar de ziua Tarului Alexandru al II-lea, (de la care a si primit numele) este cea mai valoroasa varietate Crisoberil iar fenomenul optic pe care il prezinta a primit numele de "Efect alexandrit".
Aceasta schimbare cromatica ce depinde de tipul de lumina in care se vede, are o simbolistica aparte, deoarece simbolizaeaza viata si metamorfozele acestea...
Se spune ca ar fi un cristal al Gemenilor...
Si setul prezentat acum, este un set special, realizat cu briolete din sticla optica (imitate de Alexandrit)
Va dati seama... mergeti ziua pe strada si sunteti vazute cu niste bijuterii iar cand intrati intr-un magazin, parca ati avea alte bijuterii, in alte culori!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Snur matase bleu, Sticla optica briolette 12x8, Swarovsky biconice 4mm

Dimensiuni: Colier: 39-45cm/ 45 gr.
Cerceii: 4cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023