Ametiste (387)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Va prezint un set ca o noutate in materie de asociativitate intre cristale, prin realizarea unui colier cu Ametiste la care s-a conectat un pandantiv din Chrysocolla.
Ambele cristale sunt foarte cunoscute si mai ales apreciate dar impreuna nu prea ati avut ocazia sa le vedeti intr-un ansamblu de bijuterii.
Din start trebuie sa ne reamintim rolul Ametistului in Planul Spiritual si rolul Chrysocolla in reververberatia sa fata de aspectul lunar, femenin, fiind una dintre pietrele de referinta pentru acest plan, alaturi de Piatra Lunii, Fluorina si Perla.
Apoi, sa recunoastem capacitatile deosebite (extrasenzoriale chiar) cu care a fost harazita femeia: capacitatea de a selecta, puterea de a patrunde in esenta lucrurilor, fantastica intuitie innascuta.
Si totusi... nu gasiti nicio femeie care sa ocupe functii importante religioase. Femeile nu sunt acceptate datorita unor criterii mai mult patriarhale si de dogma religioasa decat de logica.
In istoria religiilor, gasim femei care au depasit cu mult nivelul de spiritualitate al multor calugari, preoti sau inalte fete bisericesti.
Numai la noi sa pomenim pe Maica Filofteia (Sihastria Putnei"); pe Sf. Maica Paraschieva dar sunt nenumarate alte maici, chiar in biserica noastra Ortodoxa...
Dar ce sa spunem de mari maicute din biserica Romano-Catolica dintre care Preafericita maica Tereza....
Si sa nu credeti ca pe vremea cat era intrupat Mantuitorul nostru, Maria Magdalena nu a avut un foarte importat rol in viata Domnului nostru Iisus Hristos. (dar nu se vrea recunoasterea corecta a rolului ei)
Sunt Manastiri care interzic pur si simplu accesul femelor!!!
Lucrarea aceasta a fost realizata ca o recunoastere a valorii spirituale a femeii si a capacitatii ei de a trece dincolo de planul fizic, putand accesa si ea inaltele stachete ale spiritualitatii divine. (culmea, inzestrata de divinitate, chiar ea, cu puterea CREATIEI.)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama, Accesorii placate cu aur, Ametiste 6 si 4mm, Gema de Chrysocolla

Dimensiuni: Colier: 66 cm/ 36 grame
Pandantiv: 50x40x8mm/12 grame
Cercei: 6 cm/ 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023