Angelite VANDUT (003)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Voi încerca să prezint Angelitul, nu sub forma binecunoscută în care i se atribuie anumite calități benefice ca urmare a locului său în lumea cristalelor și a elementelor chimice care îl compun, nici despre calitățile pe care le are datorită formei de cristalizare. Angelitul poarta în el vibrațiile curentului subtil colorat albastru și despre aceste vibratii voi încerca spun căteva lucruri, deoarece acestea se vor adăuga la cele cunoscute deja până acum.
Curentul Subtil Colorat Albastru semnifică în general calmul profund, liniștea superioară, iubirea lipsită de posesivitate și gelozie, înseamnă abnegație și dăruire către lucrurile nobile, către idealurile înalte dar are și amprenta dragostei elevate.
Angelitul se face vizibil înainte de toate, prin culoarea sa și este normal să întelegem mai bine vibrațiile acestei culori.
In prezența albastrului cer (bleu) simțim un echilibru emoțional, o siguranță și stabilitate emoțională, o altfel de dragoste, atotcuprinzatoare si poate chiar simțămintele iubirii pure. Acest curent subtil ne călăuzește spre aspirațiile nostre către o altfel de libertate, una superioara celei pământești.
Ne insuflă speranță, ne călăuzește spre o inteligență practică, dublată de efect, putând induce o stare de concentrare elevantă.
Este un curent subtil ce se distinge prin profunzimea și nuanțarea elevată a trăirilor și sentimentelor.
Practic, este curentul subtil colorat care rezonează cu mentalul ființei nostre, rafinând trăirile launtrice, orinentandu-ne spre probleme ce trec de planul terestru, urcând spre înaltele vibratii universale.
Albastru subtil, este culoarea exprimată a calității mentale iar curenții colorati secundari, controlează inspirațiile geniale în literatură, muzică, filosofie, pictură si mai ales în sfera esteticii.

Complementar, toate aceste beneficii ale curentului subtil albastru, se pot potența intrând și in sfera aromaterapiei, care, pentru acest curent subtil si pentru chakra Vishuddha, va însemnă o experienta nemaiîntâlnită până acum.

Recomandarea mea pentru acest set care rezonează perfect cu chakra gâtului, este să folositi uleiuri esențiale, bețisoare sau lumânări parfumate care emană mirosuri subtile de Ylang-Ylang sau Eucalipt, Busuioc...
Acest set este insotit de o lumânare special realizată pentru curentul subtil albastru si chakra Vishuddha, (ca exemplificare doar) iar dacă sunteți interesate de aceste lumânări, vă voi conecta direct la designerul care le manufactrează, insă numai la comandă. (deocamdată nu are încă magazin pe Breslo)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Angelit 8 6 si 4mm, Angelit oval plat 18x13mm, Snur multifir bleu

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 22 grame
Brățara: 19cm/ 10 grame
Cercei: 4 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023