Aragonit VANDUT (039)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iata un set de bijuterii realizat cu margele pe care rar le veti gasi in lucrari de bijuterii handmade, deoarece piatra in sine nu prea este cunoscuta si, deci, nici prea cautata.
Ne aflam in marea familie a Carbonatilor, unde ne intalnim cu Calcitul, Coralul si Perlele, toate aflate intr-o relatie energetica speciala cu fiinta umana:
Calcitul poarta amprenta Originarului (prinul, intaiul matricea)
Coralul de departe este simbolul protector al vietii
Perla (se putea altfel?) finetea, gingasia, delicatetea feminina,
Aragonitul, care poarta cu el vibratia discernamantului.
O minunata descriere q Aragonitului apare in cartea "Codul secret al cristalelor, scrisa de Dr. Dorin Dragos:
"Confera inteligenta cumpanita si asezata, moderatie in gandiresi usurinta de a lua decizii corecte, de a face o alege justa in fata alternativelor, fara eforturi sau speculatii; intelectul creeaza cu rapiditate discursul, inlantuie ideile si deduce concluzia; separa estenta de balast; subtilul de grosier, fiind discernamantul natural si fluent al bunului simt."

Descoperirea acestei superbe pietre, are legatura cu Molina de Aragon, o localitate din provincia spaniola Guadalahara, fost stat maur independent, care a lasat amprenta populara, arhitecturala si culturala pe care le admiram si azi.
Vizitatoarelor magazinului meu as vrea sa le fac o dedicatie de exceptie, care are mare legatura si cu proprietatile subtile aler Aragonitului dar si cu originea acestei pietre: Molina de Aragon.
Este vorba de o celebra lucrare a parintelui muzicii ruse (Glinka) pusa pe un libret de celebrul Igor Moiseyev: Jota Aragonesa
Cautati net: Jota Aragonesa Igor Moiseyev Ballet Bolshoi Theatre


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice aurite, Aragonite 12 10 8 si 6mm, Snur matase galbena

Dimensiuni: Colier: 44-50cm/ 38 grame
Cercei: 4 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023