Aventurine (235)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set în care am folosit Aventurine și Malchite naturale. Colierul lung -pe lanț, este realizat cu Aventurine verzi de tip pandantiv (28x25x8mm) având intercalate alternativ fie Agate verzi rondele (8x4mm) fațetate între Malachite de 3mm, fie Malachite naturale mari de 10 si 6 mm.
Cerceii adecvați (5 cm / 5+5 grame) întregesc acest set.
Această asociere deosebit de avantajoasă din punct de vedere energetic, dintre Aventurin si Malchit, face ca setul să "se ceară singur" a fi purtat, mai ales în cazul persoanelor altruiste, celor care aduc servicii altora din dragoste necondiționată, din compasiune sau în cazul persoanelor care au avut traume emoționale puternice, mari dezamăgiri sau eșecuri în dragoste.
Colierul poate fi purtat fie la un șirag (92-96 cm, cum este cazul modelelor tip "Mirela") fie clasic, la două șiraguri. (practic la așa lungime colierul nu avea nevoie de închizătoare dar tocmai din această cauză am montat și închizătoarea)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice Inox, Aventurine 28x25x8mm, Malachite 8 si 6 mm, Malachite sferice 3mm, Rondele Aventurin 8x4mm

Dimensiuni: Colier: 92-96 cm/ 120 grame (!)
Cercei clasici: 5 cm / 5 + 5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023