Bio-Lifting-crema antirid,antiaging,cu efect de lifting,pentru contur ochi-BlueScentg,cu efect de

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Zona ochilor este o zona delicata,greu de ingrijit si care merita toata atentia pentru ca aici apar primele semne ale trecerii timpului.
Este o crema ce patrunde in piele imediat,lejera dar bogata si onctuoasa,ce poate fi aplicata atat seara cat si dimineata.
Hraneste si protejeaza zona ochilor,are un efect antirid marcant,cu rezulltate rapide dupa numai cateva saptamani de la aplicarea constanta,reduce pungile de sub ochi,intarzie imbatranirea prematura a zonei ochilor.
Nu contine nici un fel de parfumant sau ulei esential.

Contine: apa florala de albastrele,apa florala de hamamelis,apa de castraveti,ulei de argan,unt de shea,ulei de primula,ulei de rosa mosqueta,ulei de arnica,zanthalene,hexapeptide(peptide de ultima generatie)2% ,peptide pro-colagen,elastina,extract de baobab,proteine din matase,peptide hidratante,extract de Saccharomyces Cerevisiae ,extract de Rhodiola Rosea,extract de ceai verde,cafeina,coenzima Q 10,nanozomi de izoflavone ,squalane,emulsifiant natural derivat din ulei de masline,vitamina E,melanj de substante aromatice complet naturale ce inhiba proliferarea microbiana cu rol conservant.Fara parfum,mirosul este dat exclusiv de ingredientele folosite
Este ,,all in one" ,datorita complexitatii compozitiei ,ce combate toate problemele din zona ochilor,de la liniile fine si ridurile mai profunde la cearcanele si pungile de sub ochi,imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,lumineaza zona intunecata din jurul ochilor,hidrateaza fara a lasa senzatia de gras.
Apa de albastrele este ideala pentru ingrijirea ochilor obositi ,umflati sau iritati,descongestioneaza,tonifiaza si calmeaza.
Hidrolatul de castraveti aplicat in zona ochilor,reduce cearcanele ,ilumineaza zona din jurul ochilor,reduce umflaturile si diminueaza roseata ochilor obositi,este un regenerator celular de exceptie,confera suplete si confort pielii uscate ,fragile,sensibile.
Zanthalene este o noutate absoluta in industria cosmetica.Este un extract lipofil din cojile fructului Zanthoxylum Bungeanum,prin metoda CO2 ,care este un precedeu ecologic,fara solventi sau temperaturi inalte si care pastreaza integral proprietatile plantei din care a fost extrasa.Este certificat Ecocert si este absolut natural. Cunoscut si sub numele Sichuan Pepper este folosit in bucataria asiatica de mii de ani ca si condiment,pentru a mai domoli din iuteala mancarurilor picante si de a calma senzatia de arsura de dupa.
In studiile efectuate asupra eficacitatii extractului s-a dovedit ca Zanthalene are o actiune de lifting imediat si o actiune antirid marcanta. Datorita hidroxialchimidelor lipofile,prima senzatie la contactul cu pielea este cea de furnicatura,ca un impuls electric,apoi de relaxare a muschilor subcutanati,efectul de lifting fiind vizibil dupa doar jumatate de ora.Folosit pe termen lung,este un antirid de exeptie,mai ales folosit in combinatie cu alte active antirid.
Peptidele sunt una dintre cele mai mari descoperiri in ingrijirea pielii.Folosite initial pentru tratarea ranilor adanci,sunt folosite acum in produsele cosmetice cu efecte deosebit de puternice . Ele se obtin prin condensarea aminoacizilor,si in functie de numarul de aminoacizi folositi se pot obtine dipeptide,tripeptide,hexapeptide,etc .In functie de combinatia de aminoacizi,folosesc in diverse scopuri:hidratare,umplerea si netezirea ridurilor,producerea de colagen,antioxidant,etc.
Hexapeptide -19 este o micromolecula de ultimisima generatie si este regasita in cremele de la cele mai prestigioase branduri.Testele efectuate asupra pielii au demonstrat o actiune asemanatoare botoxului,studiul clinic relevand o reducere a ridurilor de expresie si a liniilor fine cu 38% in doar 28 de zile.
Peptidele pro-colagen sau Tripeptida-5 este primul funcțional descoperit până acum ce activeaza TGF (factorul de crestere)care stimulează producția de colagen la nivelul dermului . Este capabila sa stimuleze producerea de collagen cu pana la 120% mai mult fata de productia normal a pielii dupa numai o luna de folosire si cu 300% dupa 3 luni de folosire .
Extractul de ceai verde este foarte bogat in antioxidanti si polifenoli, incetineste procesele de imbatranire ale pielii,inhiba degradarea colagenului si stimuleaza producerea elastinei,protejeaza pielea sensibila din jurul ochilor de radiatiile solare diminunat riscul de photoaging.
Cafeina este un alcaloid vegetal ce se gaseste in cafea,ceai negru sau guarana si este un activ drenant si refermizant,amelioreaza pungile si umflaturile de sub ochi.
Coenzima Q10 este antioxidant forte, recunoscut pentru protecţia deosebită pe care o conferă pielii împotriva îmbătrânirii premature. Favorizează producerea de colagen și elastină. Contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.
Izoflavonele sunt fitoestrogeni extrasi din plante si sunt noua frontiera a activelor cosmetice.Aplicate pe piele actioneaza asemanator cu hormonul de crestere proliferand cresterea celulara.Rezultatele de laborator au arata ca exista o crestere a sintezei de colagen cu 110% si a elastinei cu 120%,practic au efect de umplere a ridurilor si de reintinerire a zonei ochilor.Aplicate sub forma de nanozomi,patrund in piele mai adanc ,mai rapid cu un efect imediat si de durata.
Proteinele din matase sunt extrase chiar din matase .Adaugate in crema,formeaza un film invizibil la suprafata pielii cu dublu rol,de hidratare si de protectie.Ofera o senzatie incredibila de catifelare si moliciune.Componenta principala,sericina,are capacitatea de a se lega de moleculele de apa si de a le transporta adanc in piele.Avand o masa moleculara foarte mica,patrund in straturile profunde ale pielii,oferind o hidratare de durata.Pe langa hidratareare si proprietati protectare, antirid si de elasticizare a pielii.
Si nelipsita vitamina E,cu rol antioxidant,protejeaza zona sensibila din jurul ochilor de factorii nocivi din mediul inconjurator.
Este ambalata intr-un recipient din sticla amba ce contine 20 ml de produs.Continutul este suficient pentru o aplicare zilnica dimineata si seara timp de 3 luni.

Gramaj:20 ml


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 20 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Întotdeauna promptitudine,multumesc

    01.03.2024