Biom-crema regeneranta,reparatoare,restauratoare,antirid cu probiotice-BlueScent

65 LEI

Biom este un o crema regeneranta,reparatoare,restauratoare,antirid, potrivita pentru toate tipurile de piele insa este in special recomandata pentru piele reactiva,alergica,extrem de sensibila,inflamata,congestionata,cu rosacea,acneica,descuamata,stresata,agresata de factori externi(poluare,stres oxidativ,peelinguri chimice,tratamente cu antibiotic,cortizon,antifungice,etc). Datorita probioticelor si prebioticelor din compozitie,reface microbiomul pielii si o mentine in echilibru,ii confera vitalitate si un aspect proaspat,catifelat,ferm si radiant.Ofera rezultate vizibile chiar de la prima aplicare. Poate fi o excelenta crema de ingrijire pentru tenul afectat de diferite probleme de piele(dermatite de tot felul,eczeme,psoriazis,etc.
Are in compozitie doar ingrediente blande cu pielea ce calmeaza,relaxeaza,descongestioneaza tenul,cu efect antiinflamator,hidratant,nutritiv,antirid,calmant si protector.
Poate fi folosita ca si crema de zi cat si de noapte. Are o consistenta bogata,mai onctuoasa,si lasa pe piele o senzatie extreme de placuta,matasoasa.
Pentru ca probioticele sunt fragile si se deterioreaza cu usurinta,crema este ambalata in recipient de culoare inchisa,opaca prevazut cu sistem airless,pentru a-i pastra calitatile remarcabile timp indelungat.

Contine:apa florala de sunatoare,sunatoare,yarrow,uleiuri presate la rece din boragine,oenothera,ovaz,tamanu,aloe, emulsifiant vegetal derivat din ulei de masline,probiotice specific pielii sub forma de lizati,prebiotice,peptide regenerante(Palmitoyl Tripeptide-5, Palmitoyl,Dipeptide-5),coenzima Q10,collagen,niacinamida,bisabolol,gluconat de zinc,cafeina,extracte concentrate din:mimosa,castan salbatic,lemn dulce,rodie,acmella,schizandra,ceai verde,poligonium cuspidatum,scutellaria baicalensis,centela asiatica,ruscus aculeatus,nalba,vitamina E,alantoina,uree,ceramide,conservant natural agreat Ecocert.Nu contine parfum sau uleiuri esentiale adaugate, in afara celor continute in mod natural de apele florale din compozitie.

Studii recente au descoperit ca pielea are propriul ei microbiom,ce joaca un rol vital in modul in care pielea noastra arata si se simte.
In mod simplist spus, microbiomul supervizeaza în mod constant ce microorganisme de la suprafata pielii ne sunt prieten sau dușman. Scopul său este de a menține echilibrul atat de delicat,în armonie, încercând să nu lase pe cei rai să provoace probleme și să-i lase pe cei buni să-și facă treaba.
O microflora echilibrata a pielii ii reda sanatatea , sporeste capacitatea de aparare impotriva factorilor de mediu deveniti atat de agresivi in zilele noastre,imbunatateste capacitatea pielii de a retine apa si de a ramane hidratata corespunzator,diminueaza factorii ce declanseaza sensibilizarea pielii,restabileste ph-ul .
Ce este și mai fascinant este faptul că probioticele și derivații lor, cunoscuți ca lizați, se descompun pe suprafața pielii, si creează noi ingrediente esentiale pentru piele,ce actioneaza in sinergie:acidul hialuronic, peptide ,vitamine si ceramide
Apa florala de sunatoare regeneranta,antiseptica,cicatrizanta,antioxidanta este indicata pentru pielea afectata de cuperoza intarind peretii vaselor capilare,deodsebit de eficienta in cazul furunculelor,eczemelor,iritatiilor,reduce durerea, previne infectia si accelereaza procesul de vindecare si de cicatrizare.Apa de musetel are efecte profund calmante si relaxante pentru pielea iritata,alergica,inrosita,sensibila.Cu puternice proprietati antiinflamatorii,imbunatateste aspectul pielii afectate de cuperoza,acneea rozaceea sau alte afectiuni inflamatorii.Apa de castraveti
este un regenerant celular de exceptie, confera suplete si confort pielii sensibile,restabileste PH-ul natural al pielii,stimuleaza secretia de colagen si elastina.
Uleiurile din compozitie au rol antiinflamator ,de regenerare reparare si intinerire si ofera pielii nutrienti de cea mai buna calitate.
Uleiul din ovaz este un ulei cu un profil lipidic unic,ce contine 2 % ceramide naturale,concentratii ridicate de steroli,fosolipide,acid linoliec,vitamina E si este unul din cele mai blande,nutritive,calmante si regenerante uleiuri pentru piele.
Colagenul si coenzima Q 10 ajuta la refacerea structurilor epidermei afectate.
Niacinamida face parte din grupul de vitamine B,si este numita vitamina B3 sau PP sau niacina sau nicotonamida.Una din cele mai benefice proprietati a niacinamidei este capacitatea de a lupta impotriva aceneei si rozaceei.Insa pentru eficienta maxima conteaza foarte mult concentratia acesteia in produsul final.O serie de studii au aratat ca un procent de 2 % este eficient cu rezultate in doar 30 de zile,fara nici un fel de efect secundar si foarte bine tolerat de piele.Are proprietati puternic antiinflamatoare,reduce roseata si iritatiile,echilibreaza producerea de sebum,este usor keratolitica diminuand in acest fel si punctele negre,in aceasta concentratie are si un usor efect de iluminare a pielii,vindeca cicatricile lasate de pustule.Pe langa toate cestea este si un activ puternic antiaging.Mentine pielea hidratata si reduce liniile fine.
Extractul de lemn dulce este antibacterian,antiinflamator si reparator.Extractul de schizandra este un activ cosmetic bogat in principii rare,cu efect calmant,antiinflamator,antioxidant ,protector,regenerant si reparator.
Complexul antiinflamator de ultima generatie este format din substante naturale,extract de castan salbatic,gluconat de zinc,cafeina si extract din lemn dulce,si este puternic calmant, si antiinflamator.Studiile in vivo si in vitro au demonstrat ca exista o reducere a inflamatiilor cu 38% dupa 7 zile si 67% dupa 15 zile.
Peptidele regerante,pe langa efectul antirid pronuntat, cresc in în mod semnificativ capacitatea de formarea colagenului I, III, IV, VII și XVII lasand pielea frumoasă și catifelata.
Mimosa tenuiflora este cunoscută pentru capacitatea sa extraordinara de a reface epiderma afectată de diferiţi factori. Aceasta regenerează în profunzime ţesuturile pielii, are capacitatea de a stimula producerea de colagen și elastină, aspect deosebit de important pentru regenerarea ţesuturilor. Este regenerant forte,cicatrizant,antiage ,antibacterian, antifungic,stimulează sinteza colagenului şi a elastinei,întârzie procesul de îmbătrânire cutanată.
Extractul de acmella stimulează interacțiunile dintre colagen şi fibroblastele pielii,consolidează derma, îmbunătăţeşte densitatea pielii,dă fermitate pielii din interior,previne si intarzie aparitia ridurilor profunde.
Uleiul de rodie contine elemente ce se regăsesc foarte rar în uleiurile vegetale utilizate în cosmetică,contine acid punicic,care conform testelor şi studiilor ştiinţifice, are proprietati de regenerare tisulară, acţiune antimicrobiană şi anti-inflamatoare, îmbunătăţirea elasticităţii pielii.Acidul gallic este responsabil pentru reparare şi cicatrizare.Acidul ellagic este studiat pentru diminuarea degradării colagenului şi reducerea răspunsului inflamator parţial responsabile pentru îmbătrânirea pielii, în special pentru fotoîmbătrânire cauzată de expunerea la razele UV.
Pentru a fi tolerata cat mai bine de piele,nu contine uleiuri esentiale sau parfumante.Cu toate acestea faceti un test de toleranta inainte de a o folosi.
Pentru ca este ambalata in recipient airless,valabilitatea cremei creste semnificativ,pana la 6 luni din momentul deschiderii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 55 ml

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024