Bratara Orgonica ASHIA, cu cristale naturale de Ametist si Simbol Sri Yantra

154 LEI273,70 LEI

Daca sunteti in cautarea unei bratari deosebite, atunci bratara orgonica ASHIA este alegerea potrivita. Cristalele de Ametist incorporate in rasina alaturi de simbolul metalului "Sri Yantra" actioneaza ca filtru de energie. Energia dezechilibrata, este absorbita in orgonit, de amestecul metal-rasina si este readusa la o stare sanatoasa si vibranta de cristalul incorporat.

Bratara este potrivita pentru doamnele/domnisoarele cu o incheietura mai grosuta. Vezi sectiunea detalii ale produsului.

Ametistul este o piatra puternica si de protectie. Cristalul amelioreaza stresul si calmeaza iritabilitatea, echilibreaza schimbarile de dispozitie, elimina furia, frica si anxietatea. Amelioreaza tristetea, durerea si dizolva negativitatea. Ametistul activeaza constientizarea spirituala, deschide intuitia si sporeste abilitatile psihice. Cristalul usureaza durerile de cap si elibereaza tensiunea.

Sri Yantra este un simbol care va poate ajuta sa va rezolvati problemele si sa eliminati orice negativitate din viata voastra. Cand cineva foloseste Sri Yantra, acesta poate atinge un nivel superior de constiinta si poate incepe sa-si creeze propria realitate. Folosirea acestui simbol iti va aduce pace si armonie si iti va elibera calea de obstacole.

Acest simbol antic a fost construit cu geometrie sacra, permitandu-i sa curate "ceata" care inconjoara viata unei persoane. Sri Yantra este sursa de energie pura. Adica, este extrem de sensibil si are puteri magnetice magnifice. Se spune ca acest simbol este un depozit divin de energie care preia anumite unde cosmice emise de planete si alte obiecte universale. Aceste unde sunt transformate in vibratii pozitive care apoi, sunt transmise in imprejurimile in care este plasat Sri Yantra, curatand toate energiile de negativitate.

** Bratara orgonica nu este destinata tratarii sau vindecarii problemelor medicale grave cu toate acestea, multi oameni au efecte care pot reduce simptomele anumitor probleme. Aceste efecte variaza de la persoana la persoana.

** Bratara orgonica "ASHIA" este un produs realizat manual si poate prezenta cateva imperfectiuni mici de la intarire, cum ar fi bule sau variatii de textura, dar acest lucru nu afecteaza in niciun fel calitatea sau functia dispozitivelor orgonice in sine.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ametist, Rasina, alama galvanizata in bronz ant

Dimensiuni: Forma bratarii este ovala: lungimea este de 6.2 cm iar latimea este de 5 cm. Masurati lungimea incheieturii si daca aveti in jur de 17 cm lungime, bratara va fi potrivita.

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Absolut minunat! Exact ce imi doream! Superb lucrat, cu multa atentie la detalii! Il ador! Colaborarea ireprosabila ! Multumesc Ezara!

    12.05.2023

  • Colaborare excenta. F multumita de produs

    Anonim | 27.11.2021

  • Fara comentariu

    Anonim | 26.09.2023

  • Fara comentariu

    01.09.2023

  • Fara comentariu

    11.07.2023