C 7 - Cuart Morion (cod 250)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pe linia franceză a cristaloterapiei, (Lithotherapie) Cuarțul fumuriu se numește Quartz Fume
și voi reproduce aici câteva date dintr-un site de specialitate francez (pouvoirdespierrs) :

In varianta cea mai întunecată, cuarțul fumuriu numit și Morion, este o piatră protectoare. Transmite o puternică energeie care ajută la depășirea unor probleme neuropsihice, a căderilor nervoase și depresiilor de tot felul cauzate de gândurile noastre întunecate și a tristeților noastre. Aduce siguranță, elimină fobiile, temerile de diferite cauze legate de dezechilibrarea chakrei Muladhara, pe care o centrează, echilibrează și armonizează.

Alături de Cristalul de Stâncă, Cuarțul fumuriu Morion poate fi recomandat tuturor zodiilor dar, această piatra este guvernată de planeta Saturn (deci implicit o piatră de Sabat, de Sâmbăta) si are cea mai mare putere vibratională pentru zodiile legate de Planeta Saturn.
Setul pe care îl prezint în magazin este realizat din chipsuri de Quartz Morion (Scoția); are o lungime de 54 cm iar cerceii sânt realizați pe inele descentarate
(diametrul de 4cm interior si 6 cm diametru exterior).
Setul este disponibil imediat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Pietre semipretioase

Dimensiuni: Colier: 54 cm
Cercei: diametrul de 6 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023