Charoite REZ. Adina (495)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In Limba Rusa, Chara inseamna "farmec"/ "fermecator" si/sau "magic"/ magie" iar in Republica Sakha (Siberia) pe la poalele Muntilor Aldan, curge un rau care poarta acest nume, tocmai datorita frumusetii sale incredibile, incadrat intr-o natura de-adreptul magica.
Piatra numita Charoit (dupa raul Chara) a fost total necunoscuta in anii 1970 si desprea a inceput sa se vorbeasca abia dupa anul 1978 cand s-a prezentat pentru prima data numele si compozitia sa (un silicat feldspat potasic rar)
Citez (din Melody; Hall; Simmons si Ahsian)
"Charoite este o piatră incredibilă a razei violet, cu o mișcare aproape tangibilă de energie care curge în vârtejuri magnifice de lavandă și violet. Este rar și complex, una dintre cele mai bune pietre și iluminatoare de vis ale naturii, permițând accesul la lecțiile învățate în viețile trecute, vindecând temerile emoționale de a trăi în prezent și deschizându-se către îndrumarea spirituală pentru viitor.
Această piatră întruchipează o sinteză unică între chakrele coroanei și inimii, aducând energia spirituală Divina în uniune cu dragostea necondiționată din planul fizic și conectand-o aici, pe Pământ, unde este cea mai mare nevoie de ea. Este o piatră pentru această epocă transformatoare, ajutând aici și acum - transmiterea mesajului că cineva este exact unde ar trebui să fie în acest moment. Este un talisman de acceptare și eliberare; o dăruire a binelui, încurajând serviciul umanității cu aprobare Spiritual-Divina"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice aurite, Charoit fatetat 4mm, Charoit nugget uri 8 12x3 5mm, Snur matase indigo

Dimensiuni: Colier: 43-46 cm/ 16 grame
Cercei: 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023