Chatoyance (494)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


"Chatoyer" din franceza, inseamna "a straluci ca ochiul de pisica" De aici a venit "chatoyance", cuvant impus undeva prin anul 1876 de foarte multi fermieri care il adorau (si il purtau) ca pe un talisman protector.
Chatoianta este un fenomen optic in care apare vizibila la suprafata pietrei o banda (sau mai multe) de lumina reflectata in mai multe nuante si functie de aceste nuante cromatice, se clasifica si cuarturile care poseda aceste calitati. (Ochi de Tigru, Ochi de Pisica (atat cel din Cuart cat si cel verde din pretiosul Chrisoberil), Ochi de Soim, Ochi de Taur)
Eu va prezint acest set realizat cu aproape toate tipurile de Cuarturi chatoiante, unul mai interesant ca altul, mai ales ca margelele sunt nugget-uri naturale, de diferite forme si marimi, rulate si gaurite.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice din alama, Cuarturi chatoiante, Sarma din alama

Dimensiuni: Colier lung, pe lant:
85 cm / 102 grame
Greutate: 102 grame (!)
Cercei: 5 cm/ 8 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023