Chocolate delight: body butter.

32,40 LEI

Din nou in magazin, deliciosul unt de corp cu unt de cacao nefiltrat, crud si certificat organic.
Datorita proprietatii ingredientelor de a respinge razele ultravoilete, acest produs are factor de protectie solara natural de 7-10.

Rasfat total! Asta vei oferi trupului tau cu acest unt de corp extrem de usor de intins, care va fi repede absorbit lasandu-ti pielea catifelata si matasoasa si mirosind a... ciocolata. Da, miros de ciocolata datorita untului de cacao nefiltrat, nerafinat, certificat organic. Alaturi de acesta sunt onorate sa te slujeasca untul de shea nerafinat, certificat organic, untul de avocado, uleiul de migdale dulci, de susan (ambele nerafinate si presate la rece), uleiul de samburi de struguri, vit. E si un strop de amidon (din porumb nemodificat genetic) care va absorbi excesul de grasime.
Am sa va povestesc cateva cuvinte despre fiecare ingredient, nici unul dintre ele nu a fost pus la intamplare, ci alese cu grija astfel incat produsul final sa fie asa cum l-am dorit: emolient, hidratant, reparator.
Untul de cacao nefiltrat conţine antioxidanţi naturali si este foarte bogat atat in vitamina E, cat şi intr-o serie de alte vitamine si minerale ajutand la calmarea, hidratarea, regenerarea si intarirea rezistentei pielii; hraneste tesuturile si este un factor natural de protectie UV.
Untul de shea (sau karite), bogat in acizi grasi precum acidul stearic si oleic, este considerat cel mai bun hidratant si emolient pentru piele fiind folosit in aproape toate produsele cosmetice. Este excelent atat pentru pielea uscata sau imbatranita cat si pentru cei cu psoriazis, dermatite si eczeme.
Uleiul de susan este un ulei la fel de nobil ca si cel de masline, este foarte bogat acizi grasi polinesaturati si datorita continutului de vitamina E, lecitina si minerale are efecte antivirale, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante. Medicina traditionala chineza afirma ca uleiul de susan protejeaza impotriva arsurilor solare, mai mult, el inhiba cresterea melanoamelor maligne. Este un excelent produs de intretinere pentru piele; ajuta la vindecarea eczemelor si a iritatiilor; combate matreata, distrugand bacteria care o genereaza; contribuie la vindecarea sinuzitei, sub forma de picaturi nazale; consumat ca atare ajuta la diminuarea colesterolului "rau" in sange. Ce sa mai vorbim, este un produs bun de utilizat din cap pana in picioare si pe dinauntru si pe dinafara :)!
Untul de avocado are excelente proprietati de hidratare pentru piele, se intinde si se absoarbe foarte usor, este bogat in vitaminele A, B, G si E si este noncomedogenic.
Uleiul de migdale dulci este un ulei non gras, este absorbit cu usurinta si ingrijeste foarte bine datorita calitatilor emoliente si calmante. Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, este adjuvant in caz de iritatii sau inflamatii, previne imbatranirea pielii si atenueaza ridurile, este excelent pentru pielea crapata si uscata a buzelor.
Uleiul de samburi de struguri este cel mai important ulei cu rol antioxidant, mentine elasticitatea pielii si a vaselor de sange, este usor absorbit, este bogat in minerale (zinc, cupru, seleniu) si vitamine (C, E si F) dar cel mai important este continutul de procianidine, un agent antiimbatranire de 50 de ori mai puternic decat vit. E si de 20 de ori mai puternic decat vit. C.
Am ales sa nu adaug uleiuri esentiale, vreau sa se simta doar mirosul delicat de ciocolata. In felul acesta pot recomanda untul de corp si doamnelor insarcinate, mamicilor care alapteaza sau persoanelor care nu suporta mirosurile puternice.
Cam atat. Sper sa va placa ;)
O cutiuta are 100 ml. Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda citeste "politica magazinului".

Am simtit nevoia sa exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele continute, data manufacturarii si greutatea. Ultima fotografie ilustreaza aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024