Chrysocolla (121)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Ion Minulescu, (poet si prozator; 1881-1944) vârf important al simbolismului românesc a fost și un mare pasionat al pietrelor prețioase (nu numai colecționar dar și un foarte bun cunoscător al acestora) ne-a lasat o frumoasa afirmație:
Nu sunt ce par a fi, care ar trebui să ne trimită în adânci retrospercții.

Nu sunt ce par a fi -
Nu sunt
Nimic din ce-aş fi vrut să fiu!...
Dar fiindcă m-am născut fără să ştiu,
Sau prea curând,
Sau poate prea târziu...
M-am resemnat, ca orice bun creştin,
Şi n-am rămas decât... Cel care sunt! (...)

Chrysocolla este o piatră a comunicării, expresia consacrată a expresivității în vorbire. O piatră pașnică, a iertării și întăririi legăturilor emoționale. Incurajează compasiunea și ne ajută să recuperăm spontaneitatea naturală pierdută.
Adica, ne ajută să fim ceea ce părem a fi cu adevărat, parafrazându-l pe Minulescu.
O piatră care triumfă pe firmamentul abilităților energiilor feminine, care se știe impune prin ințelepciune și blândețe. O piatră care trezește în noi toate abilitățile feminine, ajutându-ne să ne acordam cu vibrațiile Mamei nostre Pământești -Zeiței Mamă, Chrysocolla fiind numită și Piatra Zeiței
O piatră nascută ca o muză a artelor și mai ales dedicată oratoriilor, actorilor, poetilor, profesorilor (prin cuvinte) dar și muzicienilor, pictorilor, sau artistilor care se exprima prin muzica sau dans și nu prin cuvinte.
Chrysocolla, piatră care încurajează oamenii să stea acasă (legati de glie, de familie, de casă) a fost numita și Piatra Călugărilor (a pustnicilor, a prizonierilor si deținuților) deoarece le întărea sufletele, diminunâd starea de stres datorată izolarii, autoizolarii și a singurătății.
O piatră care poarta în ea toată înțelepciunea feminiă a mamelor, bunicelor și străbunicelor noastre: să poți transmite gândurile prin sfânta tăcere verbala. (mauna) Adica: Chrysocolla ne poate ajuta să învățăm a transmite ceva esential, fără a trăncănii toată ziua vrute și nevrute... Arta de a comunica și de a te face ințeles prin non vorbire.
De multe ori privirea sinceră a unei femei poate spune mai mult decât o mie de cuvinte.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Margele Chrysocolla, Toate accesoriile din Alama

Dimensiuni: Colier (lungime medie): 75 cm/ 74 grame
Pandantiv: cu cabochon 25x28
Cercei: cu cabochon 20mm/ 7+7 grame
Brosa: cabochon 20mm/8 grame
Inel reglabil: cu cabochon 20mm/ 8 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023