Chrysocolla (cod 270)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


De multe ori Chrysocolla este folosita ca piatra ornamentala care inlocuieste Turcoazul mai ales cand amestecul de verde si albastru este foarte apropiat cu acesta. (din aceasta cauza uneori se si confunda cu el). Cromatica se datoreaza elementului de baza care se afla in compozitia sa: Cuprul (chrysocolla este de fapt o forma secundara de minereu de Cupru) dar si datorita incluziunilor de cuart, azurit, malachit, limonit care dau si duritatea acestei pietre (2,5 pana 7 functie de cantitatea de siliciu)
Disponibilitatile largi si culorile vii, frumoase, de albastru si verde-albastru, fac din Chrysocolla o piatra semipretioasa folosita in arta bijuteriilor handmade (se prelucreaza foarte usor) dar si ca piatra pentru sculpturi sau ornamente (mai ales care au ca baza metalica aurul, argintul, cuprul, alama)
Setul prezentat aici este realizat cu margele din Chrysocolla provenite din SUA si este compus dintr-un colier (cu pandantiv), de lungime medie (45-50 cm) o bratara si o pereche de cercei.
Setul este disponibil de indata.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice din alama, Margele de Chrysocolla, Multifir textil bleu petrol

Dimensiuni: Colier: 45-50cm/52 grame
Pandantiv cu cabochon 18x13mm
Bratara cu inchizatoare: 20cm/ 20grame
Cercei: 5 cm / 5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023