Citadela REZERVAT (077)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Produsul nu poate fi comanat decat de clienta care l-a rezervat

Un set mai special, realizat cu margele de foarte buna calitate din Turmalina Schorl si Granati (tip Pyrop), set compus dintr-un colier clasic la baza gatului, o bratar cu inchizatoare si o pereche simpla de cercei.
De ce "Citadela"? Citadela poate fi o fortareata care domina o asezare foarte importanta, un Bastion impenetrabil sau chiar o cetatuie, cetate pe varf de munte cu o aparare de netrecut
Turmalina neagra (Schorl) este o piatra piroelectrica (produce electricitate cand se incalzeste), pizoelectrica (este capabila sa stocheze energia si in anumite conditii s-o cedeze)
Apoi, Turmalina neagra, a primit atributul de Inalt Protector (fiind, dupa cum spun unii, cea mai puternica piatra de protectie).
Granatul rosu (in cazul nostru am folosit Granat varietatea Pyrope) este o piatră pasională, emoționantă și captivantă. Își datorează culoarea frumoasă concentrației puternice de magneziu și aluminiu (uneori si Fier). Energiile sale deosebit de puternice ne pot fi scut protector, poate securiza sanatatea, ne poate indruma sa luam acele masuri care ne pot ridica calitatea vietii, care sa ne aduca carisma si vitalitate dar, foarte important, ne poate aduce stabilitate energetica interioara.
Iata de ce acest set, poate fi comparat cu o adevarata CITADELA.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aurite, Pyrope de 6mm, Schorl 6mm, Schorl discoidale 5x2 3mm, Schorl ovale 8x6x3mm, Snur matase neagra

Dimensiuni: Colier: 46cm/ 33 grame
Bratara: 18-19cm/ 12 grame
Cerceii: 4 cm/ 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023