Citrin Rezervat: Daniela (cod 704)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Colecția "Bijuterii de Vară"
Setul propus acum este format dintr-un colier la baza gâtului si o pereche de cercei cu candeller care, la cererea clientei se poate modifica (fără alte costuri) realizat cu mărgele clasa AAA din Citrin (Brazilia).
Colierul, răsucit de două ori, se transformă într-o superbă brățară la doua spire, cu închizatoare.

O zână (Ziyie Shang) văzu pe Pământ un băiat chipeș (Chooi Wen Lui) de care se îndrăgosti. A coborat din cer pentru a se căsători cu el dar realitatea de aici era dură: băiatul, un țăran foarte sarac, lucra zi lumină și banii nu-i ajungeau nici pentru el dar pentru familia lui săracă nici atât.
Așa că, atunci când s-a pus problema căsătoriei, nici el, nici familia lui dar nici satul întreg nu acceptară acest lucru.
Zâna, admirând demnitatea țăranilor, și-a folosit puterile sale magice și a creat un copac deosebit și nemaivăzut, care furniza zilnic banii necesari fiecărei familii din sat sa traiască.
Nu știm dacă băiatul acela s-a căsătorit cu Zâna făcătoare de bine dar legenda ne spune că acel copac a stat la baza națterii Citrinului (frunzele sale căzute la pământ, se transformau în cristale aurii de Citrin) și de atunci, Citrinul a devenit un cristal al prosperității si bunăstării.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold filled, Citrin rondele fatetate manual, Citrin sfere 4 mm

Dimensiuni: Colier: 40 cm / 14 grame
Cerceii: 5 cm / 5 grame (2,5+2,5 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023