Constantin (038)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In polititica magazinul meu, un rol prioritar l-au avut si lucrarile incluse in cadrul celor trei "R" prin care, la cererea unor cliente, repar, reconditionez sau restaurez bijuterii deparaiate, stricate sau prea invechite sa mai poata fi purtate. Acest set, dedicat Sfintei Zile a "Izvorului Tamaduirii" si a zilei de 21 Mai, ziua Sf. Imparati Constantin si Elena, este o surpriza pentru una dintre clientele careia i-am restructurat si reparat mai multe bijuterii. Sper sa il primeasca cu bucurie. (fiind o surpriza, astept sa-l descopere aici pe Breslo)
Colierul este realizat din margele de Orange Aventurine si are conectat un pandantiv tip "Cruciulita" confectionat in totalitate manual (lemn din esenta de tei placat cu foita de cupru electrolitic). O bratara cu inchizatoare si niste cercei simpli completeaza setul.
Este un set realizat pentru colectia "Daca e Mai ...e Rai" in semn de respect pentru aceste doua mari sarbatori din luna Mai si expus astazi, de ziua "Izvorul Tamaduirii" (clientele cunoscatoare, vor aprecia corespunzator gestul)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din Alama, Aventurin sfere de 10 8si 6mm, Estenta de Tei, Folie de Cupru 0 3mm, Pandantive mari Aventurin, Sarma 0 8mm Alama

Dimensiuni: Colier: 52+5 cm/ 88 grame
Bratara: 19cm/ 20 grame
Pandantiv: 50x30x8mm/5grame
Cercei: 4 cm / 5 grame (2,5+2,5 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023