CREMĂ DE ZI CU PROTECŢIE SOLARĂ MINERALĂ - HIDRATANTĂ, EMOLIENTĂ ŞI PROTECTOARE.

46,44 LEI

Crema de zi pentru ten este o emulsie usoara, potrivita oricarui tip de piele. Se absoarbe usor, este bogata in vitamine si agenti pentru hidratare, este delicios parfumata. Desi contine oxid de zinc, pielea nu ramane absolut deloc albicioasa dupa aplicare. Recomand sa fie folosita pe fata, gat si decolteu.
Uleiurile din compozitie au grade diferite de absorbtie in piele; astfel, cantitatea de crema folosita va fi diferita in functie de tipul de ten: mai multa in cazul tenului uscat sau mai putina in cazul tenului gras; experimentand, fiecare isi va da seama de cata crema are nevoie pentru ca fata sa arate perfect, toata ziua.
Factorul de protectie solara (SPF 10 minim, eu as estima 15) este oferit de uleiurile vegetale in combinatie cu oxidul de zinc.
Oxidul de zinc este un filtru fizic mineral excelent atat pentru respingerea UVA cat si pentru respingerea UVB. Nu este absorbit in piele ci se ataseaza perfect la suprafata acesteia, reflectand ca un camp de mini-mini oglinzi radiatiile ultraviolete.
Fiecare dintre uleiurile prezente in compozitie a fost ales in mod deliberat pentru continutul mare de tocoferoli, carotenoide, fitosteroli, oligoelemente si acizi grasi esentiali. Scopul lor comun este de a absorbi radiatiile ultraviolete; au, in acelasi timp, actiune puternic antioxidanta, regeneratoare, nutritiva, cicatrizanta, calmanta; au proprietati antirid, vitaminizante, emoliente, calmante si de mentinere a nivelului de hidratare.
Complexul pentru hidratare adaugat (uree, extracte de castraveti, de lemn dulce si gelul de aloe vera) impreuna cu alantoina (activ forte pentru calmarea si regenerarea tesuturilor) va contribui la protejarea pielii pe parcursul intregii zile.
Ingredinete: (in ordine descrescatoare): hidrolat din plante terapeutice, ulei de urucum*, de susan*, de samburi de zmeura si de catina*, oxid de zinc, ceara emulsifianta vegetala, extracte din castraveti*, lemn dulce, zmeura si din samburi de grapefruit*, gel de aloe vera*, acizi din fructe, alantoina, uree, vitaminele E, C si A, amestec de uleiuri esentiale florale. *ingrediente organice; uleiurile sunt presate la rece.
Crema este ambalata in recipient de 50 ml., steril, cu pereti dubli si capac suplimentar de protectie; nu exista in stoc, va fi pregatita in termen de maxim 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Valabilitatea ei este de 45-60 de zile de la data manufacturarii, ferita de caldura, lumina si umezeala.
Şi această cremă o pot adapta în funcție de nevoile fiecărui tip de ten: pot crește factorul de protecție solară sau pot adăuga active cu rol puternic antirid. Vă rog să mă contactați pentru detalii. Dacă în momentul plasării comenzii nu există mențiuni speciale la rubrica "mesaj către vânzător" voi pregăti crema cu ingredientele mai sus menționate.
Este 100% naturală, esta făcută în casă, este Pur şi Simplu!
Înainte de a plasa o comandă te rog citește "politica magazinului".

Cam atât, sper să vă placă!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: C si A, Pur si Simplu, acizi din fructe, alantoina, amestec de uleiuri esentiale f, ceara emulsifianta vegetala, de samburi de zmeura si de cat, de susan, extracte din castraveti, gel de aloe vera, hidrolat din plante terapeutic, lemn dulce, oxid de zinc, ulei de urucum, uree, vitaminele E, zmeura si din samburi de grape

Dimensiuni: 50 ml

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Produse minunate care mă încântă de fiecare dată :) Colaborarea a fost excelentă iar livrarea foarte rapidă. Recomand!

    03.09.2023