CREMA DE ZI PENTRU OCHI

41 LEI

M-am gandit sa fac si mai cunoscuta aceasta crema si, totodata, sa ofer si altor doritori posibilitatea sa se bucure de ea.
Crema este o emulsie usoara, destinata ingrijirii zilnice a zonei ochilor; nu lasa pielea deloc grasa; are efecte puternice antirid si de hidratare a zonei unde va fi aplicata; are un miros delicat, floral; ingredientii folosiţi ajută în combaterea pungilor de sub ochi şi a cearcanelor;este de la sine inteles ca nu contine altceva decat ingredienti 100% naturali si 100% vegetali.
Aplicarea se face in cantitate mica, pe pielea curata, prin tamponare usoara cu degetul inelar; dupa ce este absorbita in piele poti aplica machiajul preferat.
Recomand acest produs oricarui tip de piele, incepand de la aproximativ 33 de ani (preventiv) si obligatoriu de folosit de la 36 de ani; totul depinde de tipul tau de piele, daca este uscata se va rida mai devreme, daca este mai grasa se va rida mai greu.
Crema este ambalata in cutiute de 30 ml. sterile si reciclabile. Nu exista pe stoc, o voi manufactura in urma comenzii, in fiecare luni a saptamanii. Termenul de valabilitate este de 45-60 de zile, respectand conditiile de igiena si fara sa stea la lumina sau caldura; tinuta in frigider crema isi va dubla valabilitatea.
Te rog sa intelegi ca pentru a acorda un minim de protectie retetei pentru aceasta crema, ingredientele ti le voi comunica intr-un mesaj inainte de plasarea comenzii, daca imi vei solicita acest lucru; fiecare cutiuta are atasata eticheta produsului cu toate datele sale de identificare. Garantez ca am ales ingredientii din aceasta crema pentru ca in sinergie sa asigure efectele mai sus descrise.
Imaginea este cu titlu de prezentare; inainte de a comanda te rog sa citesti "politica magazinului".
Sper sa iti placa!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024