Dumortierite REZ. Adina (382)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Din colectia mea "Podoabe si bijuterii realizate din pietre semipretioase folosite si in Cristaloterapie" Cuarturile au ocupat un loc de cinste datorita importantei lor dar, mai ales, datorita varietatilor daruite cu atata dragoste de Mama nostra Pamanteasca.
Dumortieritul nu este o piatra prea cunoscuta si mai ales prea folosita in arta bijuteriilor handmade si din cauza aceasta el se mai gaseste si sub denumirea comerciala de Cuart Dumortierit"
Denumirea de Dumortierite a aparut abia in anul 1881cand paleontologul francez Eugene Dumortier a descris aceasta piatra ca fiind o piatra de sine statatoare inclusa in marea familie a silicatilor. De fapt este un silicat fibros cu important continut de Aluminiu si Bor (Boro-slicat de aluminiu) ce poate fi vazut intr-o cromatica aparte: albastru, violet, gri, maro-roscat pe alocuri
Înainte de a i se fi recunoscut si calitatile estetice pentru a fi folosit in arta bijuteriilor, Dumortieritul era un mineral eminamente industrial folosit mai ales pentru fabricarea portelanurilor de calitate, pentru captusirea furnalelor (are o deosebita rezistenta termica).
"Healing Crystals for You", descrie Dumortierritul ca fiind o piatra care ne ajuta atunci cand suntem prabusiti, cand viata ne-a scuturat zdravan, dand cu noi de pamant si cand nivelul nostru energetic este atat de scazut incat singuri nu ne putem reveni si ridica, pierzandu-ne rabdarea si increderea de sine.
Este piatra care ne ajuta sa invatam a ne ridica in picioare prin propriile noastre puteri (pe care le-am primit de fapt la nastere de la Marele Creator)
Piatra rezoneaza cu centrul mental si mai ales cu Planul Mental Constient, facand parte alaturi de Sodalit si Lapis Lazului (cu care se si confunda uneori) din marea triada a pietrelor care activeaza resursele darurilor psihice.
Piatra aceasta eu o insotesc intotdeauna cu o meditatie muzicala pe care o recomand si acum, cu toata dragostea, vizitatoarelor acestui magazin:
Andre Rieu; Amazing Grace (pentru acuratete: Inregistrare Radio City Music Hall, New York City)
Câteva versuri din uimitoarea melodie: (Mărețul Har)
"Mărețul Har cu dulce sunet
A salvat un om pierdut ca mine
Căci ratacit am fost dar m-am regăsit
Orb eram si-acuma văd"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: 8mm, Accesorii placate cu argint, Dumortierite 4mm, Dumortierite 8 si 6mm, Sarma inox 0, Sarma inox 0 8mm

Dimensiuni: Colier: 57+7 cm/ 38 ngrame
Bratara: 19 cm/ 14 grame
Cerceii: 4 cm / 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023