ELIXIR - hrană pentru ten, cu coenzima Q10 și extract CO2 de rodie bio.

37,80 LEI

ELIXIR este o combinație extraordinară de antioxidanți și elemente nutritive, îmbinate sinergic pentru a activa procesul de regenerare al pielii pe timpul nopții.
Fără să exagerez afirm ca ELIXIR este hrană pentru ten: uleiurile prețioase din compoziție, învăluite în unt de shea, sunt potențate de coenzima Q10, de extractul CO2 de rodie și de vitamina E, în cantități generoase. Astfel se formează o concentrație mare de substanțe hrănitoare, protectoare, emoliente și regenerante. Țesutul este îndemnat să își refacă stocurile de colagen și de elastină, este protejat împotriva deshidratării, este mineralizat și vitaminizat.
Efectele care se vad imediat sunt: piele mai elastica, mai catifelata, mai relaxata. Pe termen lung, ELIXIR va contribui vizibil la reducerea ridurilor, la mentinerea nivelului de hidratare al pielii si, in general, la un aspect sanatos si luminos.
Modul de aplicare: seara, pe tenul curat, se masează o cantitate mică de ELIXIR pe față, gât și decolteu, insistând pe zonele ridate sau predispuse ridării. Eu spun că echivalentul unei boabe mici de mazăre ar trebui să fie suficient, dar fiecare va folosi după cum simte că are nevoie.
Recomand ca ELIXIR să fie folosită de persoanele cu pielea uscată, indiferent de vârstă și de persoanele cu vârsta peste 35 de ani, indiferent de tipul de ten.
Rapid, zoom pe ingrediente:
- unt de shea: are proprietăți calmante, este extrem de hrănitor, efecte puternice antiaging;
- ulei de argan: regenerant, antiaging, antioxidant, cicatrizant, elasticizant, hrănitor;
- ulei din sâmburi de pepene Kalahari: ulei non gras, regenerant, favorizează menținerea nivelului de hidratare, ajută la menținerea integrității peretelui celular;
- ulei din sâmburi de zmeură: puternic antioxidant, restructurant, protector UV, antirid potent atât preventiv cât și curativ, calmant, cicatrizant;
- coenzima Q10: antioxidant forte, antiage potent, previne degradarea colagenului, stimulează producția de colagen, protector UV, menține permeabilitatea membranei celulare;
- extract CO2 de rodie*: calmant, antiinflamator, antioxidant, regenerant, antiaging;
- vitamina E: reputat antioxidant și protector celular, activ antiage, antiinflamator, menține hidratarea și elasticitatea pielii.
Am ales ca ELIXIR să fie parfumat cu prețiosul ulei esențial de lemn de trandafir, atât datorită mirosului dulce, agreabil, potrivit pentru seară, cât și datorită proprietăților acestuia: rejuvenant, radiant, revitalizant, antirid preventiv și antiage, cicatrizant, calmant al sistemului nervos.
Ingrediente (în ordine descrescătoare): unt de shea*, ulei de argan*, ulei din sâmburi de pepene Kalahari, ulei din sâmburi de zmeură*, coenzima Q10, extract CO2 de rodie*, ulei esențial din lemn de trandafiri și vitamina E. (*ingrediente organice, uleiurile și untul de shea sunt nerafinate și presate la rece).
O cutiuță contine 30 ml de produs care îți vor ajunge destul de mult timp. Valabilitatea este de minim 4 luni de la data manufacturării. Produsul poate fi folosit și după această perioadă, o să-l verifici mai des și dacă observi mirosul neplăcut, de rânced, atunci nu mai este bun.
Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur și Simplu!
Înainte de a plasa o comandă te rog să citești politica magazinului și să mă contactezi dacă ai nevoie de informații suplimentare. Imaginea este cu titlu de prezentare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pur si Simplu, coenzima Q10, extract CO2 de rodie, ulei de argan, ulei din samburi de pepene Kal, ulei din samburi de zmeura, ulei esential din lemn de tran, unt de shea

Dimensiuni: 30 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024