Eudialit (cod 1258)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul este compus dintr-un colier de 44 cm la care este cuplat un pandantiv si o pereche de cercei.
Important pentru acest set este faptul ca s-a montat un pandantiv din Eudialit (Kola /Rusia) de colectie si rar intalnit in lumea bijuteriilor handmade (de altfel este greu de gasit si in sfera bijuteriilor profesionale datorita pretului foarte ridicat al acestui tip de cristal)
Deoarece este o piatra mai putin cunoscuta o voi prezenta pe scurt:
Face parte din clasa silicatilor (subclasa ciclosilicati) are o formula chimica mai complicata datorita elementelor chimice care o compun; Sodiu, Potasiu, Zirconiu, Calciu, Mangan si Fier fiind cele mai importante. Este important de stiut ca Eudialitul este un minereu secundar din care extrage Zirconiu.
Importantele calitati de energetica subtila sunt date de arhitectura cristalina in care sunt plasate elementele chimice din compozitie.
Elementele chimice, structura cristalina dau niste calitati deosebite acestui tip de cristal, calitati care vor fi facute cunoscute clientei care va comanda acest set de-a dreptul incitant si misterios.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din alama placata cu, Margele sefrice si pandantiv d, Snur multifir din matase viole

Dimensiuni: Colierul are 44 cm si 39 grame
Pandantivul : 6x3x1cm / 18 grame
Cerceii: 4 cm / 8 grame (4+4 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023