Eudialyt (186)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Executat la comanda unei cliente deoasebite, acest pandantiv din Eudialyt, l-am pus într-o montură din tablă de cupru realizată manual, pentru a nu găuri piatra.
Agățătoarea și lantul din alama sunt provizorii, clienta putând opta ulterior pentru alte solutii.
De ce Eudialyt? Pentru ca este o piatră mistică, mai rară și foarte puțin cunoscută...
In greaca "dialytos" insemna "usor de descompus" si are legatura cu faptul ca piatra se poate dizolva foarte usor in acizi dar si pentru faptul ca se poate sfarma usor (are doar 5 Mhos duritate). Piatra a fost descoperita prima data in Groenlanda si descrisa in anul 1819.
Complexitatea vibratiilor care insoteste Eudialytul deriva din formula sa chimica in care regasim in primul rand Calciu, apoi Ceriu, Sodiu, Fier, Mangan, Ittryu, Zirconiu, Turmalina ...
Pe langa multe alte calitati energetice impresionante, Eudialytul este piatra care deblocheaza si elibereaza energia Kundalini Shakti intre chakra Muladhara si chakra Anahata (a inimii), chakre pe care le centreaza si le armonizeaza in sistemul energetic general (corecteaza aceasta parte de aura)
Avand in vedere ca are si incluziuni de Turmalina neagra, Eudialytul intra si el in randul pietrelor cu mari posibilitati protectoare energetic.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice din alama, Eydialyt cabochon

Dimensiuni: Colier: 45 cm/ 14 grame
Pandantiv: 30x25mm,

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023