Exfoliant (scrub) pentru ten, 100% natural, vegan, cu perle de jojoba și extract aromatic de caise

30,24 LEI

Exfoliant (scrub) pentru ten, 100% natural, vegan,
cu perle de jojoba și extract aromatic de caise.
Am să încep descrierea acestui scrub încercând să reproduc în cuvinte mirosul său: imaginează-ți o tartă dulce, zemoasă, parfumată din caise bine coapte și portocale dulci! Cam așa!
Dacă mă întreabă cineva despre exfolierea facială voi răspunde ca da, este necesară pentru ca tenul să arate mereu luminos; îndepărtarea celulelor moarte și hrănirea celor noi cu produse bine formulate vor avea efecte atât imediate cât și pe termen lung.
Ingredientele acestui bun și nelipsit prieten, în ordine descrescătoare: apă minerală, particule exfoliante (perle de jojoba, perle de orez și sâmburi de migdale), emulsifiant vegetal, săpun lichid natural, ulei de susan organic, presat la rece, carbonat de calciu, extract natural aromatic de caise, ulei esențial de portocale 5 fold (distilat de 5 ori), Cosgard.
Particulele exfoliante alese pentru acest scrub au o acțiune blândă, dar eficientă de exfoliere a pielii, lasă tenul moale și activează circulația microsanguină. Au un efect vizibil de amplificare a luminozității, conferind strălucire tenului tern și pregătesc pielea pentru o mai bună asimilare a activilor din cremele de îngrijire.
Uleiul de susan apare în compoziție deoarece este un ulei nongras, fiind în același timp un emolient excelent ce ajută la regenerarea celulară.
Amestecul de ulei esențial de portocale și de extract aromatic de caise asigură un miros apetisant, din categoria gourmet, cu efecte relaxante și înălțătoare pentru spirit, ce te va face să te simți răsfățată!
Exfoliantul este un produs pe care l-am formulat pentru a fi potrivit tuturor tipurilor de ten. Se aplică pe pielea umedă, masând blând cu mișcări circulare, ascendente. Clătești cu apă călduță, aplici un tonner și o cremă hidratantă, gata!
Este ambalat în recipient opac de 50 ml. (cu 45 g. de produs 20-25 de utilizari), steril, cu pereți dubli și capac suplimentar de protecție; nu există în stoc, va fi pregătit în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Valabilitatea este de 3 luni de la data manufacturării, ferit de căldură, lumină și umezeală - păstrat la frigider între utilizări își va dubla valabilitatea.
Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur și Simplu!
Sper să îți placă și folosindu-l, să te simți fabulos, așa cum meriți!
Later edit: tocmai mi-am facut un gomaj mâinilor, arată albe, fine și îngrijite, nu trebuie să mă crezi, încearcă și tu :) !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, Pur si Simplu natural, exfoliant natural pentru ten, extract aromatic de caise, gomaj natural, perle de jojoba, perle de orez, sapun lichid natural, ulei de susan bio, ulei esential de portocale 5 f

Dimensiuni: 50 ml (45 g = 20-25 de utilizari)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024