Fire Opale REZ NINA (cod 1118)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Ai căzut în deznădejde și încă nu ți-ai descoperit dragostea adevărată? Ai o viață anostă și vrei să ți-o umpli cu căldură, bucurie, echilibru și armonie cu cei din jur? Atunci, dacă ar fi să ne luăm după toate legendele sș istorioarele legate despre rolul pietrelor în viața noastră, ar trebui negreșit să apelam la Opalul de foc!
Despre Opalul de Foc (in special cel extras din Mexic) Aztecii și Mayasii spuneau că este o piatră creată de Zei în Apele Cerești și o numeau "Pasărea Paradisului"
Opalul de foc natural și de calitate superioară este foarte, foarte scump, ceea ce nu este cazul în setul postat acum în magazin. (chiar dacă nu are spectacolul i
înmărmuritor al Opalului de Foc de clasă AAA, și aceste mărgelute tubulare sunt tot din Opal de Foc natural și au pe ici pe colo câte o pietricică deosebită)
Nu putem purta pietre naturale deosebite la prețuri mici. Asta nu se poate și atunci acceptăm și anumite compromisuri... Din dorinta de a promova pietrele fine (semipretioase) si pretioase magazinul meu vine cu un preț de magazin (mai ales tinand cont ca este vorba despre un colier la doua siraguri...) rezonabil si chiar promotional!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice din Alama G, Margele tubulare din Opal de F

Dimensiuni: Colier la doua siraguri: 44 cm + 50 cm / 14 grame
Cerceii: 4 cm / 2 grame (1+1 gram)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023