Fluorină galbenă (288)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint un set mai special realizat cu mărgele de Fluorină galbena, o varietate de Fluorină destul de rară.
Fluorina are multe ciudățenii dar este cristalul care reflectă toate culorile și nuanțele cromatice ale curcubeului. Nu mai găsiți un cristal care să emită atâtea culori și într-o varietate de tonalități cromatice aproape nemaiîntâlnite, în afara efectelor luminoase spectaculoase vizibile uneori.
De regulă Fluorina este transparenta dar se "înfrățește" în timpul creșterii cristalelor cu niște elemente chimice mai deosebite (să le spunem rare) care îi imprimă culori deosebite. De aceea este greu sa găsești fluorine doar albastre, doar verzi, doar violet și mai ales doar galbene (colecționarii se dau în vânt după astfel de specimene)
Cu eforturi foarte mari și în timp de 3-4 ani, am reușit să separ câteva mărgele de Fluorina galbenă pe care le-am asociat în așa fel încât să pot realiza un colier de sine stătător la o lungime potrivită doar pentru baza gâtului.
O piatră din fluorină galbenă (grad B) 18x13x6mm, costa cca 7-8 euro și dacă adăugați taxele de shipping plus transport și apoi taxele noastre vamale, veți renunța să comandați fie și doar mărgelele dar vreun set de bijuterii complet...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Fluorit 18x13x4 translucid, Flurit tubular 10 12x3 4mm, snur matase galbena

Dimensiuni: Colier: 39-41 cm/ 22 grame
Cercei: 4 cm/ 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023