Granate REZERVAT (446)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Se spune ca Omul sfinteste locul dar cunoscand si intelegand bine cristalele as putea parafraza ca si Cristalele sfintesc locul, mai ales ca aceasta fraza mi-a venit tinand in mana niste margele de Granat Kashgar.
Kashgar... un loc binecuvantat din partea de west a Chinei care practic, este in Centrul Eurasiei... si la jumatatea exacta a Drumului Matasii.
Ganditi-va ca din Estul Chinei pleaca doua magistrale colosale: una ocoleste partea de Nord a Chinei si cealalta partea de sud, intalnindu-se amandoua in Kashgar, de unde continuua marele Drum al Matasii, spre west.
Apoi, imaginati-va un râu fermecator în regiunea Xinjiang, care isi are sursele in partile estice ale Muntilor Pamir, curgand apoi spre west trecand prin Kashgar, care ii si dă numele acestui râu, (Râul Kashgar) varsandu-se mai apoi pana la confluenta cu râul Yarkand, Ce tinuturi supebe udă acest râu! Si, bucurandu-ne ca niste copii cu picioarele goale in aceasta apa, sa cautam impreuna pietricele semipretioase...
De aici, din acest adevarat Rai al Eurasiei de unde se vede si Hymalaia, provin Granatele Kashgar (si doar de aici...). Granatele de fapt au primit numele de la semintele fructului de Rodie care, daca n-ati stiut, este si simblolul Kashgarului.
Ca o coincidenta (sau, nu?) Rodia, alaturi de mere, struguri, pepeni si inca alte cateva fructe, au gustul cel mai perfect din lume. Se spune ca fructele din acest tinut paradisiac, sunt cele mai gustoase din lume. Si atunci, de ce n-am putea spune ca Granatul Kashgar sfinteste locul? Acum, ganditi-va ca toate proprietatile subtile ale acestui Granat, derivă din vibratiile energetice ale acestui miraculos loc lasat de Dumnezeu pe Pamant!
Daca tot mi-ati vizitat magazinul, sa nu mergeti cu mana goala:
Kasghar are o populatie de peste 3 milioane de locuituri (mai populat decat Bucurestiul nostru) si se poate lauda nu numai cu o istorie bogata si plina de controverse (afladu-se aproape sau la granita directa cu cinci state, toate, la vremea lor au cautat sa subjuge Kashgarul) dar, ganditi-va ca acolo, in fiecare Duminica, sute de mii de oameni umple cea mai mare piata in aer liber din lume: un talcioc multinational! Si, Doamne! Ce lucruri nu gasesti acolo! Apoi, Kashgarul a intrat si in istoria literaturii Chineze deoarece acolo a trait intre 1019 si 1077 marele poet si folosof Yusuf Has Hajip, cunoscut pentru celebra carte Cunoasterea Fericirii care, de fapt, nu este un poem inchinat fericirii ci, mai de graba, o lectie ampla de filozofie, care ne arata ca nu poti atinge Fericirea daca nu ai Cunoastere (si Cunoasterea, nefiind tot una cu Invatatura, deoarece una ti-o dobandesti prin experienta propriului efort iar cealalta o dobandesti de la Dascali...)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Granate de 8 mm, Snur multifir kaki

Dimensiuni: Colier: 42-46 cm/ 50 grame
Cerceii: 4 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023