Helix Eyes Contour-crema contur ochi cu extract de melc,antirid,anticearcan,antipungi-BlueScent

65 LEI

O compozitie premium, preparata prin emulsionare la rece,păstrand intacte absolut toate proprietatile ingredientelor.Este formulata 100% din ingrediente active,si este ambalata in recipient airless,opac,de culoare inchisa,ce nu permite contactul cu aerul si lumina,asigurand o durata de valabilitate prelungita ,de aproximativ 6 luni si nu necesita neaparat pastrare in frugider.
Daca Bio Lifting este destinata aparitiei primelor riduri in jurul ochilor, Helix Eye este special conceputa varstei de peste 30+. Este formulata cu un mix de ingredient puternice si concentrate,ce actioneaza sinergic ,avand efecte deosebite in diminuarea ridurilor adanci din jurul ochilor,iluminarea zonei intunecate,reducerea pungilor ,aspectului pufos si cearcanelor,redarea unui aspect proaspat si odihnit.
Ingrediente:Secretie filtrata de melc ,ulei de ovaz si din seminte de zmeura, ulei de primula, Hexapeptide -19, Dypeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Pentapeptide-18, ,squalane derivat din masline,elastina, ,hidrolat de euphrasia izoflavone vegetale,polizaharide extrase din quinoa cu efect de lifting,extract concentrat din 5 plante:hamamelis,arnica,castan salbatic,nalba si ruscus,hesperidina derivate din citrice,extract de ceai verde,extract de acmella,emulsifiant natural,vitamina E,complex natural dermosoft cu rol conservant.
Secretia de melc este un ingredient puternic reparator si regenerator al pielii ce s-a dovedit miraculos in diminuarea imperfectiunilor pielii.Este un complex de mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastina.alantoina, proteine, vitaminele A, C, E, acid glicolic, alfahidroxiacizi,peptide antimicrobiene(antibiotice naturale) ce distrug agentii patogeni prezenti la suprafata pielii cat si in pori (acne vulgara, stafilococ auriu, bacilul piocianic, etc. si actioneaza ca o bariera protectoare contra potentialelor infectii
Aplicata zilnic pe piele contribuie la cicatrizarea inflamatiilor de tip acneic, decolorarea petelor datorate varstei inaintate sau expunerii la soare,diminuarea ridurilor adanci , hidratarea si cresterea elasticitatii pielii prin activarea secretiei de colagen si elastina,regenerarea tesuturilor si protejarea pielii prin neutralizarea radicalilor liberi cauzati de poluare,reduce inflamaţia şi îndepărtează celulele moarte, oferind pielii o strălucire sănătoasă .
Peptidele sunt una dintre cele mai mari descoperiri in ingrijirea pielii.Folosite initial pentru tratarea ranilor adanci,sunt folosite acum in produsele cosmetice cu efecte deosebit de puternice . Ele se obtin prin condensarea aminoacizilor,si in functie de numarul de aminoacizi folositi se pot obtine dipeptide,tripeptide,hexapeptide,etc .In functie de combinatia de aminoacizi,folosesc in diverse scopuri:hidratare,umplerea si netezirea ridurilor,producerea de colagen,antioxidant,etc.
Hexapeptide -19 este o micromolecula de ultimisima generatie si este regasita in cremele de la cele mai prestigioase branduri.Testele efectuate asupra pielii au demonstrat o actiune asemanatoare botoxului,studiul clinic relevand o reducere a ridurilor de expresie si a liniilor fine cu 38% in doar 28 de zile.
Dypeptide-2,derivat din aminoacizi de valina si triptofan,imbunatateste circulatia limfatica diminuand considerablil pungile de sub ochi ,actioneaza synergic cu Palmitoyl Tetrapeptide-7,ce actioneaza asupra fenomenelor inflamatorii si reda tonicitatea si elasticitatea pielii.
Pentapeptide-18 reduce profunzimea ridurilor cauzate de contracții ale mușchilor expresiei faciale.
Combinate,cele 4 tipuri de peptide actioneaza extrem de eifcient in reducerea ridurilor din jurul ochilor,dupa numai cateva saptamani de utilizare continua.
Extractul concentrat din cele 5 plante reduce pungile si cercurile intunecate perioculare,netezeste pielea si o tonifica,are efect antioxidant ,antiaging,antiinflamator,descongestionant si calmant . Extractul de hamamelis are actiune vasoconstrictoare,arnica este venotonica,castanul salbatic este antiinflamatoar , antiedematos si calmant,extractul de ruscus ,descongestionant si antiedem,hesperidina are efect antioxidant, si antiinflamator si stimuleaza micricirculatia .
Izoflavonele sunt fitoestrogeni extrasi din plante si sunt noua frontiera a activelor cosmetice.Aplicate pe piele actioneaza asemanator cu hormonul de crestere proliferand cresterea celulara.Rezultatele de laborator au arata ca exista o crestere a sintezei de colagen cu 110% si a elastinei cu 120%,practic au efect de umplere a ridurilor si de reintinerire a zonei ochilor.Aplicate sub forma de nanozomi,patrund in piele mai adanc ,mai rapid cu un efect imediat si de durata.
Extractul de quinoa este un ingredient tensor natural, formând un film biologic coeziv și continuu cu efecte imediate. Structura sa 3D se potrivește perfect cu suprafața pielii,netezind-o ,ii confera un aspect ferm si tanar.
Extractul de ceai verde este foarte bogat in antioxidanti si polifenoli, incetineste procesele de imbatranire ale pielii,inhiba degradarea colagenului si stimuleaza producerea elastinei,protejeaza pielea sensibila din jurul ochilor de radiatiile solare diminunat riscul de photoaging.
Uleiul de ovaz este extrem de bogat în ceramide și fitosteroli, tocoferolii și tocotrienoli,Calmant, protector și liniștitor, are o compatibilitate cutanată excelentă, făcându-l un ingredient esențial pentru pielea delicată și sensibilă din jurul ochilor.
Uleiul de zmeura reface pelicula hidrolipidica a pielii,are un puternic efect anti-aging datorita vitaminei E,acidului galic si carotenoidelor,este emollient, mentine elasticitatea pielii,este calmant descongestiunant si antiiritant.o proprietate interesanta este efectul adaptogen,pregateste pielea pentru schimbarile bruste de temperatura,expunerea la soare sau frigul intens.
Apa florala de euphrasia se obține prin distilare cu aburi din flori și frunze de Euphrasia officinalis, recunoscuta la nivel mondial pentru proprietățile sale calmante si decongestionante in afectiunilor oculare . Eufrasia este alegerea ideala pentru pielea uscata, obosita, delicată, sensibilă, iritată și înroșită din zona perioculara, datorită compozitiei bogate in flavonoide, taninuri și iridoide. Are o actiune luminanta, linistitoare si revigoranta impotriva cearcanelor si cercurilor intunecate si a edemelor de diferite etiologii.
Complexul Dermosoft este un ingredient complet natural, ce nu este definit ca un conservant conform CTFA ,ce conserva insa foarte eficient cosmeticele bio certificate"preservative-free˝.
Cum se foloseste: Aplicați cu mișcări delicate pe piele, de-a lungul osului orbital, din interior spre exterior și de-a lungul celor 4 puncte de presiune sinusală,o cantitate mica de produs si masati usor pana patrunde in piele.Poate fi folosita ca si crema de zi sau crema de noapte.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 20 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Întotdeauna promptitudine,multumesc

    01.03.2024