Helix-Ir-crema antirid,antiaging,regeneranta,reparatoare cu extract de melc-Bluescent

80 LEI

Nou:crema este ambalata in recipient airless de 35 de ml.
Helix-Ir ,un adevarat elixir de intinerire,regenerare si revitalizare a pielii.

Ingrediente:hidrolat de alac,uleiuri extravirgine,presate la rece de argan,acai,borago,chimen negru,coacaz negru,luminita,extract filtrat din secretie de melc,extract concentrat de mimoza,coenzima Q10,peptide procolagen (tripeptide-5),elastina,peptide hidratante 3D(aquaporine),extract de schizandra,extract din seminte de zmeura,extract din seminte de rodie,peptide botox like(hexapeptide-19),lipozomi antioxidanti,acmella,niacinamide, complex natural antiinflamator de ultima generatie format din gluconat de zinc,extract de castan salbatic,cafeina si extract de lemn dulce,lipozomi de acid hialuronic,inulina,gluconolactona,vitamina E,emulsifiant din ulei de masline,conservant natural agreat Ecocert pentru cosmeticele bio.

Secretia de melc este un ingredient puternic reparator si regenerator al pielii ce s-a dovedit miraculos in diminuarea imperfectiunilor pielii.Este un complex de mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastina.alantoina, proteine, vitaminele A, C, E, acid glicolic, alfahidroxiacizi,peptide antimicrobiene(antibiotice naturale) ce distrug agentii patogeni prezenti la suprafata pielii cat si in pori (acne vulgara, stafilococ auriu, bacilul piocianic, etc. si actioneaza ca o bariera protectoare contra potentialelor infectii
Aplicata zilnic pe piele contribuie la cicatrizarea inflamatiilor de tip acneic, decolorarea petelor datorate varstei inaintate sau expunerii la soare,diminuarea ridurilor adanci , hidratarea si cresterea elasticitatii pielii prin activarea secretiei de colagen si elastina,regenerarea tesuturilor si protejarea pielii prin neutralizarea radicalilor liberi cauzati de poluare,reduce inflamaţia şi îndepărtează celulele moarte, oferind pielii o strălucire sănătoasă
Peptidele sunt una dintre cele mai mari descoperiri in ingrijirea pielii.Folosite initial pentru tratarea ranilor adanci,sunt folosite acum in produsele cosmetice cu efecte deosebit de puternice. . Ele se obtin prin condensarea aminoacizilor,si in functie de numarul de aminoacizi folositi se pot obtine dipeptide,tripeptide,hexapeptide,etc .In functie de combinatia de aminoacizi,folosesc in diverse scopuri:hidratare,umplerea si netezirea ridurilor,producerea de colagen,antioxidant,etc.
Peptidele hidratante 3D sau aquaporinele sunt formate din microparticule bistratificate ce polarizeaza absorbtia apei rezultatul fiind o hidratare intensa si de lunga durata.Aceste structuri permit patrunderea activelor in profunzime si hidrateaza pielea in 3 dimensiuni:profunda,la nivel de celula,intermediara,in derm si la suprafata.
Hexapeptide -19 este o micromolecula de ultimisima generatie si este regasita in cremele de la cele mai prestigioase branduri.Testele efectuate asupra pielii au demonstrat o actiune asemanatoare botoxului,studiul clinic relevand o reducere a ridurilor de expresie si a liniilor fine cu 38% in doar 28 de zile.
Cantitatea de colagen scade incepand cu varsta de 20 de ani asa ca este esential sa stimulam pielea sa produsc elastina si colagen,prin aport exterior dar si prin alimentatie,aport de vitamina C,antioxidanti si hidratare.Peptida pro-colagen(tripeptide-5) este primul functional descoperit pana acum ce activeaza TGF-ul si stimuleaza productia de colagen.Studiile au aratat ca in 3 luni de folosire a unei crème ce contine un procent de 1-2% din aceasta peptida a favorizat cresterea productie de colagen cu 119% fata de procesele normale regenerative ale pielii.
Mimosa tenuiflora este cunoscută pentru capacitatea sa extraordinara de a reface epiderma afectată de diferiţi factori. Aceasta regenerează în profunzime ţesuturile pielii, are capacitatea de a stimula producerea de colagen și elastină, aspect deosebit de important pentru regenerarea ţesuturilor. Este regenerant forte,cicatrizant,antiage ,antibacterian, antifungic,stimulează sinteza colagenului şi a elastinei,întârzie procesul de îmbătrânire cutanată
Acidul hialuronic este unul din cele mai importante active cosmetice si este un hidratant asa zis de bariera,avand o extrem de mare putere hidrofila,o moleclula de acid poate stoca pana la 10000 de molecule de apa. De regula pe piata se gaseste o forma de acid hialuronic cu molecula mare ce nu patrunde adanc in piele ci doar in stratul superficial de la suprafata.In forma de liponanozomi,patrunde mult mai usor in piele si eliberarea treptata asigura o hidratare constanta,profunda si de durata.
Lipozomii sunt probabil printre foarte putinele ingrediente cometice care combina stiinta si natura pentru a imbunatatii calitatea pielii in conditii de siguranta.Acestia sunt mici sfere microscopice cu membrana lipidica similara cu cea a pielii ce incapsuleaza substanta activa pe care o transporta in acest fel intacta pana la nivel de celula.Liponanozomii antioxidanti sunt formati din liponanozomi de coenzima Q 10 si acid alfalipoic ,esentiali intr-o formulare antiimbatranire,cu efect antioxidant si photoaging foarte puternic.Inovatia incapsularii celor doua sub forma de liponanozomi,amplifica foarte mult efectul lor fata de adaugarea in crema in forma clasica asa cum au fost utilizate de zeci de ani .
Complexul antiinflamator de ultimisima generatie este format din substante naturale,extract de castan salbatic,gluconat de zinc,cafeina si extract din lemn dulce,si este puternic calmant, si antiinflamator.Studiile in vivo si in vitro au demonstrat ca exista o reducere a inflamatiilor cu 38% dupa 7 zile si 67% dupa 15 zile.
Uleiul de acai este un ulei rar si pretios, cel mai bogat in antioxidanti dintre toate uleiurile naturale folosite in cosmetica.De o calitate exceptionala,extras la rece din pulpa fructului de acai,este cel mai potent aliat in lupta impotriva stersului oxidativ,responsabil in cea mai mare masura de imbatrnirea pielii.Foarte studiat in ultima vreme datorita calitatilor sale remarcabile,este folosit in cosmeticele de lux si este noua frontiera antiaging in ingrijirea naturala a pielii. Este un ulei bogat in acizi grasi esentiali Omega 3, Omega 6 si Omega 9, vitamine B, B2, B3, C, E, minerale fosfor, calciu, potasiu.Actiunea puternic antioxidanta ,antiimbatranire si antiinfamatoare stiintific demonstrata, se datoreaza prezentei in concentratie mare a polifenolilor de tip beta-sitosterili, stigmasteroli, campesreroli, antociani ( o concentratie de pana la 30 de ori mai mare in antociani decat in vinul rosu) si a taninilor care ajuta celulele pielii in lupta contra stresului oxidativ si imbatranirii, cu efect de combatere a semnelor inaintarii in varsta, de pastrare a fermitatii si aspectului tanar, catifelat al pielii.Are o concentratie surprinzatoare de vitamina C stabila, o forma foarte rara si pretioasa de vitamina C, vitamina E si complexul de vitamine B, in special vitamina B3, intineresc si revitalizeaza pielea, stimuleaza regenerarea si innoirea celulara, protejeaza pielea contra radicalilor liberi, factorilor poluanti si stresului.
Are proprietati anti-age, antirid, atenueaza ridurile confera pielii un aspect tanar si proaspat,este regenerant,repara tesutul cutanat,si ii reda elasticitatea si fermitatea,este hranitor si hidratant,asigura din abundenta nutrientii necesari unlei bune functionari la nivel celular,este calmant si antiinflamator.
Uleiul de coacaze negre este un ulei exceptional, sursa pretioasa de acizi grasi esentiali foarte rari, acidul gama-linolenic si acidul stearidonic, are calitati exceptionale regenerante si hidratante.Contine cantitat insmnate de Alfa tocoferol, forma cea mai activa a vitaminei E ,este un activ de exceptie contra radicalilor liberi, reda rezistenta si elasticitatea membranei celulare, previne imbatranirea cutanata si mentine elasticitatea si supletea pielii.
Extractul de acmella stimulează interacțiunile dintre colagen şi fibroblastele pielii,consolidează derma, îmbunătăţeşte densitatea pielii,dă fermitate pielii din interior,previne si intarzie aparitia ridurilor profunde.
Uleiul de rodie contine elemente ce se regăsesc foarte rar în uleiurile vegetale utilizate în cosmetică,contine acid punicic,care conform testelor şi studiilor ştiinţifice, are proprietati de regenerare tisulară, acţiune antimicrobiană şi anti-inflamatoare, îmbunătăţirea elasticităţii pielii.Acidul gallic este responsabil pentru reparare şi cicatrizare.Acidul ellagic este studiat pentru diminuarea degradării colagenului şi reducerea răspunsului inflamator parţial responsabile pentru îmbătrânirea pielii, în special pentru fotoîmbătrânire cauzată de expunerea la razele UV.
Alacul conține o peptidă unică, cu proprietăți puternic antioxidante si revitalizante a pleii. Aceasta peptida imita efectele glutationului, o enzimă care apare în mod natural în corpul nostru, ce combate radicalii liberi si și favorizează eliminarea toxinelor. In plus, peptida prezentă în alac inhibă procesul de îmbătrânire progresivă numit glicolizare, care cauzeaza distrugerea proteinelor ce susțin pielea și cauzeaza îmbătrânirea prematură, cu pierderea flexibilității și o reducere a capacității de regenerare a pielii.
Contine de 4 ori mai mult carotenoizi si luteina si de 35 de ori mai multa vitamina A decat graul obisnuit,substante cu o capacitate extraordinara de a combate radicalii liberi si de protectie impotriva razelor ultraviolete.Este extrem de bogat in substante nutritive,proteine,lipide,vitamine si minerale ce regenereaza si hidrateza pielea uscata,aspra,deteriorata,ridata .Folosit cu regularitate inca de la aparitia primelor linii fine,incetineste procesele de imbatranire cutanata.Conform unui studiu din 2010( ( J. of Cosmet. Dermat. June 2010 )extractul de alac aplicat extern stimuleaza productia de colagen si elastina si imbunatateste fermitatea pielii.

Este ambalata in recipient cu pompita de dozare pentru a evita contaminarea si oxidarea continutului .Este valabila 3 luni de la preparare(se prepara in momentul lansarii comenzii) si se pastreaza in loc racoros,de preferinta in frigider.

Nota:melcii folositi pentru recoltarea secretiei sunt crescuti in mediu controlat si necontaminat(in muntii Apenini),nu au fost maltratati sau chinuiti in nici un fel,extractia secretiei se face fara a afecta bunastarea si confortul melcilor.Materia vascoasa este produsa de melci pentru a le facilita deplasarea pe substrat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 35 ml

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Întotdeauna promptitudine,multumesc

    01.03.2024