Hypersthene Rez. Gabi (cod 1163)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Nu stiu cat se poate vedea din fotografiile prezentate dar cine cunoaste aceasta piatra, stie foarte bine despre ce este vorba.
Hipertenul (Labrador, Canada) este o piatra mai rar folosita in arta bijuteriilor handmade si mai des folosita in domeniul cristaloterapiilor, cu toate ca este nu numai o piatra frumoasa dar, are si fascinatia ei proprie datorita pleiocroismului sau intens.
Culoarea sa de otel gri pana la negru intens, catifelata si puternic reflexiva (tocmai aceste reflexii ii dau Hipertenului farmec pertsonal) se datoreaza compozitiei sale chimice si mai ales datorita elementelor de Magneziu si Fier. Datorita aspectului sau catifelat i se mai spune si "Labradorit catifelat"
Si mai fascinanta devine piatra cand se stie ca din descrierile facute de-a lungul timpului, i se atribuie acestei niste proprietati energetice subtile de exceptie si ca de multe ori este catalogata drept o piatra "extrateresta" (intotdeauna in locul unde cad meteoriti ferosi, se gasesc Hipestene... din care cauza in unele istorisiri se spune ca Hiperstenul a venit pe pamant ... "din cer")


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Pargele patrate si plate de 10, Snur multifir de matase neagr, Tortite cercei din Argint 925

Dimensiuni: Colier: 44 cm / 66 grame
Cercei: 4 cm / 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023