Iluminante-crema iluminanta,depigmentanta,uniformizanta,antirid-BlueScent

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iluminante este o crema lejera, fina si matasoasa,se absoarbe imediat in piele,nu lasa urme grase si poata fi folosita ca si crema de ingrijire pentru toate tipurile de ten.Ingredientele sunt blande si complet naturale astfel incat crema hidrateaza ,hraneste ,catifeleaza si regenereaza pielea. Este o excelenta baza pentru machiaj.
Scopul ei este de a ilumina si de a uniformiza culoarea tenului,estompeaza pistruii si petele de varsta,semnele ramase dupa acnee,melasma/cloasma,petele aparute dupa expunerea la soare.

Ingrediente:hidrolat de castraveti,apa florala din flori de soc,ulei de crin(petale proaspete de crin macerate in ulei de migdale si samburi de struguri),ulei de rosa mosqueta,ulei de primula,emulsifiant vegetal derivat din ulei de masline,liponanozomi iluminanti pe baza de vitamina C stabilizata,arbutina,niacinamida,fitoretinol,acizii de fructe,complex natural extras din Frunze de maslin si Uva Ursi ,extract de Boerhavia diffusa ,bisabolol,melanj de substante aromatice complet naturale ce inhiba proliferarea microbiana,uleiuri esentiale.

Desi o imbunatatire reala apare dupa doua-trei saptamani de folosire,rezultate concrete apar dupa 3 cicluri de regenerare celulara adica aproximativ 3 luni de zile,stiut fiind ca un ciclu complet este de 28 de zile .

Uleiul de crin alb(lilium candidum) este un ulei special,folosit in cosmetica pentru calitatile iluminante si de prevenire a aparitiei petelor,atenueaza pistruii sau petele pigmentare,atenueaza roseata si cuperoza.Este bogat natural in acid boric ce calmeaza si protejeaza pielea.Este perfect pentru repararea pielii crapate,hidrateaza si emoliaza.Uleiul de crin alb are proprietati deosebite de regenerare a pielii,cu efect antiinflamator si antioxidant.
Uleiul de rosa moscheta are veritabile capacitati de regenerare a pielii afectate de traumatisme,cicatrici post chirurgicale,arsuri si imbatranirea prematura a pielii datorita expunerii la soare. Are un continut extrem de ridicat de acid gama linoleic(40-50%)acid alpha linoleic(30-35%) si acid linoleic.Acizii grasi esentiali sunt substante nutritive esentiale pentru mentinerea sanatoasa a pielii,acestia sunt utilizati de organism pentru a produce prostaglandine,cu rol de regenerare,antiinflamator si de intinerire a pielii.Contine acid retinoic,o sursa naturala de vitamina A,echivalentul natural al preparatului farmaceutic tretinoin.
Uleiul de primula imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii,netezeste pielea aspra si solzoasa,hidrateaza intens pielea uscata.Este un ulei iluminant,mai ales pentru zona intunecata din jurul ochilor,diminueaza cearcanele si minimizeaza treptat aspectul de ochi obositi.De asemenea diminueaza pigmentatia pielii.
Apa din flori de soc este un detoxifiant de exceptie al pielii,combate petele hiperpigmentare si pistruii,uniformizeaza aspectul pielii cu un usor efect iluminant,tonifica si refermizeaza,are actiune antivirala si antibacteriana,vindeca micile leziuni de la nivelul pielii.Are un efect usor astringent.
Apa de castraveti revigoreaza extraordinar tenul ,dandu-i suplete si fermitate,are un efect matifiant,reduce ridurile fine,iluminieaza pielea prin inhibarea mecanismului de producere a melaninei,reduce petele pigmentare si pistruii.Este un regenerant celular de exceptie,echilibreaza secretia de sebum,confera suplete si confort pielii fragile,uscate,sensibile.Restabileste PH-ul natural al pielii.
Stimuleaza secretia de colagen si elastina,substante ce confera sulpete si fermitate pielii.
Arbutina este o substanta naturala ce se gaseste in mai multe plante dar cea mai mare cantitate se afla in merisor si strugurii ursului.A fost descoperita prin secolul 18 si a fost folosita la inceput ca un agent antiinflamator si antibacterian in afectiuni ale cailor urinare, cistite ,uretrite si pielonefrite.Mai apoi a fost adaugata in diverse preparate farmaceutice pentru a preveni infestarea cu bacterii,sau pentru a trata inflamatiile alergice ale pielii.Mai recent s-a descoperit ca are capacitatea extraordinara de a estompa petele pigmentare,pistruii ,melasma,petele ramase dupa acnee si de a ilumina pielea terna.Arbutina inhiba formarea de melanina in exces prin inhibarea activitatii tirozinazei.
Este complet sigura pentru piele si este foarte bine tolerata de orice tip de piele.
Liponanozomii iluminanti sunt o noutate in peisajul cosmetic.Acestia au la baza vitamina C stabilizata.Studiile in vitro au demonstrat ca reduc cu 50% riscul de eritem la expunera razelor UV,inhiba cu 48% melanogeneza,stimuleaza formarea colagenului si creste semnificativ luminozitatea pielii.
Niacinamida este o vitamina si pe langa alte multiple benefici aduse pielii,actioneaza sinergic cu fitoretinolul si vitamina C in inhibarea producerii de melanina in exces.
Fitoretinolul este complet natural ,este extras din semintele plantei Vigna Aconitifolia si este o alternativa la retinol,stabil in timp si complet tolerabil.Desi principalul efect este de a stimula producerea de colagen si elastina,in asociere cu niacinamida si vitamina C, creste luminozitatea pielii in mod semnificativ.
AHA,acizii de fructe ,sunt activi regeneranti forte,cu efect antirid,ilumineaza pielea,estompeaza petele pigmentare si neregularitatile pielii.Acestia favorizeaza regenerarea celulara,cresc elesticitatea pielii si stimuleaza produserea de colagen,neutralizeaza daunele produse de razele UV.Bisabololul natural extras din flori de musetel,are actiune calmanta si reparatoare aducand un plus de confort pentru pielea iritata sau fragila .

Crema este ambalata in recipient din sticla albastra ce contine 55 ml de produs.
Termenul de valabilitate este de 3 luni din momentul producerii daca se pastreaza intr-un loc racoros,de preferinta la frigider.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: active cosmetice, uleiuri, uleiuri esentiale

Dimensiuni: 55 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024