Jasp Dalmatian (219)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Conform legendei, minerul care descoperise piatra asta pătată, avea cu el în fiecare zi un câine dalmațian care îl urma și îl aștepta peste tot. Văzând o bucată din rocă spartă își dădu seama că seamăna perfect cu pielea câinelui său. Când prezetă specimenul șefului minei, (intâmplarea avusese loc la o mină din Mexic) acesta spuse:
- Iată o piatră care seamănă cu pielea câinelui meu.
Fiind necunoscută până atunci se hotărî să facă formele pentru inregistrarea legală a minereului iar la titlu provizoriu trecură: Piatră dalmată. Ulterior se lămuriră lucrurile: era vorba despre un Jasp alb pătat cu Turmalina neagra in general (mai are și alte impurități deoarece se mai pot vedea pete maro-roșcate sau galbene maronii). Dar cvestei pietre i-a rămas numele de "Jasp Dlamațian" și din punct de vedere subtil, ea a rămas ca o piatră -talisman importantă pentru tehnicienii și medicii veterinari sau iubitorilor și/sau îngrijitorilor de câini.
Jaspul Dalmațian nu este numai o piatră cu reverberații animaliere dar i s-a mers vestea că poartă în ea energii benefice pentru relațiile om/natură și chiar pentru relațiile interumane, călăuzind purtătorii acestei pietre spre o relație de prietenie, fidelă și rezistentă, persistând însă și în canalizarea energiilor benefice, aducătoare de bucurie copilăreasca și un sentiment de joacă cu viața (ne ferește de complicarea lucrurilor, noi având în general tendința de complica mereu lucrurile în loc să rezolvam problemele cu simplitatea dată nouă exemplu de copii. (reantoarcere la copilul fiecaruia din noi)
Vizitatoarelor magazinului meu le dedic frumoasa piesă "Return To Innocence"(Enigma) melodie care poate însoți această piatra ca un adevărat motto.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Jasp de 12 10 8 si 6mm, Piatra rulata 25x18x12mm, Snur textil gri

Dimensiuni: Colier: 44-47 cm / 64 grame
Pandantivul: 25x18x12/ 6 grame
Bratara cu inchizatoare: 19 cm / 26 grame
Cerceii: 5 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023