Jasp Imperial (074)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set compus dintr-o brățară cu îchizătoare și o pereche adecvată de cercei, set realizat cu niște superbe mărgele din Jasp verde Imperial și accesorii de foarte bună calitate din inox.
Din pacate nu a fost posibil sa gasesc un furnizor care sa poata procura acest tip de Jasp in asa fel incat sa pot realiza si un colier. Acesta fiind si motivul pentru care acest set nu are colier. Din pacate au aparut multe imitatii, mai ales din zona Regalitului si am preferat să rămân doar la mărgelele pe care le aveam disponibile.
Vizitatoarele magazinului meu le zic doar o vorbă: Jaspul Imperial natural nu poate avea nuanța predominantă decât verde. (Jaspul imperial de calitate este cel prospectat si extras Mexic)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Jasp dreptunghi 20x15x6mm, Jasp oval 25x18x6mm, Snur matase verde 0 8mm

Dimensiuni: Bratara: 19cm/ 26 grame
Cerceii: 45mm/5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023