Jasp REZERVAT (419)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Dacă este un Jasp Imperial verde de calitate, atunci multe pietre se închină in fata lui. Poate doar Smaraldul să rămână ferm în semeția lui. Este o piatră pătată -de regulă, având nuanțe de roz, maro-gălbui, verde deschis până la Smarald, culori/nuanțe prinse parcă într-o plasă de păianjen.
Este o piatră care intră în randul celor numite "Transformatoare" deoarece prin vibrațiile ei ajută ființa în marile procese de transformare ale vieții.
Se spune despre acest tip de Jasp că ne-ar ajuta să găsim răspunsuri la multe întrebări din zona misterelor vieții. (viața este un păienjeniș de dorințe, tentații, idealuri, acțiuni contradictorii, care adâncesc aceste mistere)
Unii consideră acest Jasp drept o piatră de înaltă spiritualitate deoarece se comportă cu noi ca și cum ar fi o "Hrană spirituală suprema"
Conferă determinare (motivare) în planurile și acțiunile noastre, ghidându-ne pe calea corectă.
Este și o piatră mentală deoarece ajută la organizarea corectă a minții, înlăturand gândurile și acțiunile "balast", inutile.
In plan energetic se spune despre Jaspul Regal (așa i se mai spune) că este un puternic echilibrator pentru trei chakre esențiale: Muladhara (chakra bazei), Manipura (a plexului solar) si a inimii (Anahata)
De asemenea, se mai spune despre acest Jasp că ar fi și "integratoare" a mintii, inimii si corpului, făcându-ne să activam prin conștientizare trinitatea numită OM.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din alama, Margele de 8 si 6mm

Dimensiuni: Colier: 54 cm/38 grame
Brățară cu inchizatoare: 19cm/ 13 grame
Cercei: 4 cm / 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023