Kyanite (176)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Despre Kyanit se poate scrie un bestseller in mai multe volume. Un cristal cand intriga si nu intelegi de ce, il face si mai enigmatic iar adevaratii cautatori de raspunsuri se pot lansa in infinite speculatii, tot asa cum infinita ii este energia acestui cristal care, alaturi de Citrin, curata celelalte cristale iar ele se autocurata pe sine, neavand nevoie de "curățare" sau "purificare" nici fizică, nici energetică.
Sunt singurele cristale care nu primesc, nu acumuleaza si nu transfera energii negative, tot asa ca lumina: când lumină este, nu poate fi întuneric!
Atat de inalte ii sunt vibratiile incat poate crea o punte universala de legatura, deschizand centrele mintii care coordoneaza simturile extrasenzoriale.
Kyanitul impune loialitate interelationala (indiferent de regn), tratament corect fata de ceilalti si are puterea de a corecta relatiile deteriorate. Benefic in negocieri, in misiuni diplomatice, arbritaj (Piatra Avocatilor dar mai ales a Judecatorilor)
Kyanitul este piatra care ne ajuta sa gasim căile de comunicare, integrare si intelegere cu colegi sau persoane care nu rezoneaza cu noi in niciun fel.
Multe dintre voi ati avut sau aveti colegi, colege, care numai simpla lor prezenta, vă enervează pur și simplu...
Kyanitul este cristalul care ne ajuta sa transformăm aceste relatii in relatii acceptabile pentru a putea lucra împreună. (colegii si sefii nu ii alegem noi...)
Este piatra care regleaza relatiile persoanelor care se incadreaza in sintagma "nepotrivire de caracter"
"Vocea corpului" care deriva din functiile chakrei Vishuddha are o stransa legatura cu acest cristal deoarece puterea lui energetica si vibratiile sale "acordeaza"pur si simplu aceasta chakra, fiind imlpicit unul dintre cele mai puternice cristale care poate fi un adevarat ghid in comunicare deoarece este si o piatra a comunicarii...
Descrierea setului o gasiti mai jos in casetele tehnice pe carew am sa va rog sa le cititi.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox bijuterii, Mixt kyanite plate India

Dimensiuni: Colier: 52 cm/ 32 grame
Cercei: 4 cm/ 2,5 + 2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023