Lapis Lazuli 197 (Marciana)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Ansamblul "Ajna" a fost executat la comandă și se integrează în vibrațiile înalte ale Planului Mental (Conștient și Suptaconștient). (nu poate fi comandat decât de clienta care l-a comandat)
Prin elementul central, Pandantivul, de fapt se urmărește centrarea, alinierea și armonizarea chakrei "Ajna" centrul mental de comanda, "cel de-al treilea ochi" al omului.
Pandantivul, care este de fapt un Dispozitiv care ajută energetic la armonizarea fluxurilor bioenergetice dinspre Vhishudda spre Sahasrara, permițând normaliozarea și optimizarea funcțiilor acestei importante chakre.
Cristalele folosite sunt cele dedicate ca etalon pentru Ajna (Lapis Lazului și Ametiste) concurând astfel cu succes la stabilizarea Marelui Curent Universal subtil colorat "Indigo"care însoțeste în plan material (vizual) chakra Ajna, Ametistul fiind cristalul care direcționeaza fluxul energetic subtil spre Sahasrara, contopind de fapt în Ajna, toate culorile curcubeului. (după aceasta chakra rămânând doar Albul Divin, simbolizat prin Lotusul cu o mie de petale, prin mantra AUM și detașarea de lumea materială)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ajna Lapis Lazului, Colier Lapis Lazuli de 7 si 5, Ida si Pindala Clear Quartz, Sahasrara Ametiste

Dimensiuni: Colier: 54 cm/ 25 grame
Pandantiv:
Baza 1 (Ajna): 34x22x2mm
Baza 2 (Sahasrara): 45x25x2mm
Greutate: 17 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023