Lemn - rezervat- (cod 1204)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


"În medicina tradiţională chineză elementele sunt de asemenea asociate cu organele corpului. Elementul lemn reprezintă ficatul şi vezica biliară. Funcţia hepatică este considerată a fi marele arhitect al viziunii noastre asupra viitorului. Ficatul este centrul de planificare strategică. Vezica biliară este considerată a fi centrul capacităţii noastre de a lua decizii şi de a judeca cu înţelepciune. Din funcţiile ficatului şi vezicii biliare, putem planifica şi alege - combinăm noi posibilităţi viitoare cu înţelepciunea trecutului şi, ca urmare, suntem capabili să vedem clar şi adecvat drumul pe care îl avem de urmat".
"Deci, ce putem învăţa de la elementul Lemn? Cheia aici este flexibilitatea. Dacă ne menţinem prea rigizi, putem să ne rupem şi să cădem. Dacă suntem prea slabi şi instabili, ca un copac puţin înrădăcinat, nu există nici creştere, nici potenţial real pentru schimbare. Astfel, echilibrul sănătos este de a rămâne flexibili, dar angajaţi. Având în vedere că lemnul exemplifică energia de creştere, afectează, de asemenea viziunea, planificarea şi luarea deciziilor, toate lucruri esenţiale pentru o schimbare creativă. Încercaţi să fiţi determinaţi (nu supăraţi), flexibili (nu rigizi), şi să rămâneţi concentraţi asupra persoanelor şi proiectelor importante din viaţa voastră". (Jennifer Dubowsky-TheEpochTimes)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din alama naturala, Margele discoidale sferice si, Tortitele pentru cercei sunt d

Dimensiuni: Colier la trei siraguri: 96 cm / 80 cm . 66 cm cu o greutate totala de numai 60 grame
Cerceii atarnatori: 9 cm / 3,5 + 3,5 grame
Bratara pe sarma cu memorie la trei spire petrecute are diametrul de 5,5 cm si 14 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023